נכתב ע"י סולו;930820:מאחלת לכם "סיעתא דשמיא" גם הפעם.
רק אנושי לפני שדורשים שוב,לענות לשאלות של החברה שסייעו לכם.
נכתב ע"י תילתן;930804:בס"ד אנחנו מקימים חנות יוקרה לבגדי מותגים, לתינוקות, ילדים וגם למבוגרים.
אנחנו זקוקים לשם מעניין קליט ויצירתי, רצוי עם גימיק שמשדר מותגים ויוקרה.
נשמח לקבל הצעות מעניינות מהאנשים המוכשרים והמבריקים הנמצאים כאן בפורום.
תודה מראש.
נכתב ע"י במבה לולו;931054:משום מה אני לא אוהבת את האתגרים האלו-
זה מריח לי כמו "אין לנו כסף או רצון לשלם לקופירייטר,
אז בואו ננצל את הנחמדים האלה מהפורום- נזרוק להם איזה מילה מפתה כמו 'אתגר'
ונאסוף את התוצאות..."
אולי אני טועה- אבל ככה זה נראה...
אם אתם רוצים תוצאות מקצועיות- לכו למקצוענים!
בהצלחה!
נכתב ע"י ראש בריא;931024:תן רמז כלשהו לקונספט שלך....
לא אומר לי כלום "חנות יוקרה לבגדי מותגים, לתינוקות, ילדים וגם למבוגרים"
סגנון החנות, סוג לקוחות, מקום, קהל יעד וכוווווו'
נכתב ע"י אהובה ו;932776:צריך עוד פרטים. תווך מחירים, רמה של מותגים מגוון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים