- הוסף לסימניות
הברקה!חץ וקשת אולי?
אבל לא.
הברקה!חץ וקשת אולי?
נשמע כמו מאפה אקזוטי...גיריתם אותי,
אבל אין לי הרשאות בפורום צילום...
מדובר במערוך?
עם בצל ירוק, אולי?
דווקא התנהגתי יפה, נתתי רמז!ממש מתחננים!!!![]()
אני מבין שאתה מפרגן לי עדשת מאקרו עם יחס הגדלה של 5:1 או משהו.... תודה!ברגע הראשון זה היה נראה לי רגליים של זבוב או מעופף אחר. אבל לפי חלק מהתשובות שלך על ההימור שזה עשוי מעץ קשה לי לקבוע
הם לא נראים טריים כל כך, אני מקווה שהגבנ"צ בפנים תפצה על זה.שתי באגטים?
נעמה
לא רע, אבל גם לא נכון...החלק התחתון של כסא נדנדה
ולחשוב שלא נתתי לו יותר מחצי שעה...נראה לי שאתה מותח את האשכול שלך למעלה משבוע. קצת מוגזם...
שאתה מוציא אותנו אפסים מזמן שמתי לב...ולחשוב שלא נתתי לו יותר מחצי שעה...
אוי ואבוי! העקיצות שלך הם דבש....אלחנן. מצטער על העקיצה. זה היה רגע של כעס כשמיד אחריו באה ההבנה שהאשכול הזה הוא שלך ושתעשה בו כפי ראות עיניך. מקווה שלא הגעת למסקנה של 'לא מדובשך ולא מעוקצך'. סליחה.
אני חושש שהמקלות של הפוייקר התעקמו מרוב חום.אין לי הרשאות ועם זאת:
הימור על מקלות של מתופף- פויקר בלע"ז- עם כיוון לכלי נגינה כלשהו...
רעיון טוב, אבל:אולי זה הגה של אניה?
נו דיייייייייי זה בע"ח נכון?
במובן מסויים כן!
לא רע! אני מבין שאתה מחפש מענה יצירתי להגדרה "חי במובן מסוים"...פטריות שי מגי
אולי אלמוגים?
תאחלי לי לצלם אחד כזה בצלילה...חשבתי הרבה....
אולי זה סוס ים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים