אתגר- מסיבת בת מצווה!

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מסיבה משפחתית ל-25 נשים ונערות מגיל בת מצווה ומעלה.
אנו מחפשים רעיון להפעלה מעניינת במיוחד.
אפשרי ורצוי רעיונות למפעילה שעשויה להתאים לאירוע.
אשמח לכל רעיון! תודה!

• הוסף לסימניות
תודה! גם למי ששלחה באישי
אשמח לרעיונות נוספים
יכול להיות קשור לפורים...

• הוסף לסימניות
מה עם התכנית של "מחוץ לקופסא"
נדמה לי שהיא כתבה שם,
שזה יכול להתאים גם למסיבות בת מצוה עם הפעלה, לא?

• הוסף לסימניות
בעז"ה בשבוע הבא אני גם חוגגת בת מצווה ואני מביאה סדנאת שוקולד ועיצוב משלוח מנות. מאוד חוויתי ומהנה (- לא יקר). מגשר על כל פערי גיל. לפני כשנה הוועד הביא אותה לערב גיבוש מורות והיה מוצלח מאוד. אם תרצי פרטים 054-8415276 בשמחה ובשמחות

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
אשמח לרעיונות נוספים, בבקשה,
ואפשר להעלות כאן גם רעיונות להפעלות ביתיות שוות.

• הוסף לסימניות
גם אני מכירה שתי מפעילות לבת מצווה
יש לך את רחל מונטג, שמעבירה סדנת צילום מוצלחת 054-8495454
ואפרת וינשטוק, שמעבירה סדנת תכשיטים- 054-3043348
את יכולה גם לפנות ל'אירועים' שתתאים לך סדנא או פעילות לפי התקציב והמטרה 08-9742242

בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1529497:
גם אני מכירה שתי מפעילות לבת מצווה
יש לך את רחל מונטג, שמעבירה סדנת צילום מוצלחת 054-8495454
ואפרת וינשטוק, שמעבירה סדנת תכשיטים- 054-3043348
את יכולה גם לפנות ל'אירועים' שתתאים לך סדנא או פעילות לפי התקציב והמטרה 08-9742242

בהצלחה ומזל טוב!
תודה!!
מה זה בדיוק "ארועים"?

• הוסף לסימניות
ארועים - זה משרד שיווק של תוכניות.
אשמח לנסות לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה