# אתגר מספר 11 # עיצוב אריזת מתנה- נספח

• הוסף לסימניות
אתגר מקורי.

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעבוד על משהו
מרתק אותי כאלו אתגרים
מקוה לעלות בקרוב

• הוסף לסימניות
@ויטראז' - עבודה משולבת של גרפיקה ופענוח הפריסה, מקסים!
עכשיו נראה אתכן האדריכליות...

• הוסף לסימניות
היכן רואים את משימת האתגר?

• הוסף לסימניות
היכן רואים את משימת האתגר?
כאן

• הוסף לסימניות
חברה, התעוררו!
אני סוגרת את האתגר במוצ"ש הקרוב בע"ה
ואיזה כיף לי- אני הולכת להיות הזוכה!!
(היות ש @ויטראז' היקרה לא תוכל לנפתוח אתגר אדריכלי, למרות שהיצירה שלה מקסימה!)

• הוסף לסימניות
רותי וינברג
אמנם במקצועי אני לא אדריכלית אבל יד ורגל יש לי בנושא
אולי תתני צ'אנס למישהוא מבחוץ לאתגר את האדריכלים
רק אם את רוצה ;)
בכל אופן היה כיף גדול לעשות את האתגר הקודם

• הוסף לסימניות
עשירה אהבתי השרטוט, מאיר עיניים!

• הוסף לסימניות
@BIZZARC- עשירה - מקסים!
ביצוע יפה ומובן, במיוחד שנעשה רק באוטוקאד!
ובוודאי שניתן להעלות כמה פריסות

מחכה...

• הוסף לסימניות
@BIZZARC- עשירה
חמוווד!
רעיון וביצוע מקוריים

האתגר ינעל במוצ"ש בע"ה
מי שיש לה מחשבה להצטרף- זה הזמן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה