דרוש מידע אתגר->משהו קטנטן כל יום

• הוסף לסימניות
שינויים גדולים מתחילים מצעדים קטנים
אצל כולנו יש משהו שהיינו רוצות לשפר
רוצה להשתפר בסדר ונקיון של הבית, תקופה עמוסה ובקלות אפשר לוותר ולשקוע ואז הבית שט בבלאגן.
מנסה לאתגר את עצמי בשבועיים הקרובים לא לוותר ולעשות כל יום לפחות משהו קטן
גם ביום הכי עמוס -העיקר לעשות משהו. זה יכול להיות גם לסדר שידה קטנה.
מי שמצטרפת בוחרת נושא (דיאטה? אוכל בריא? פעילות ספורטיבית? זמן איכות עם ילדים?)
ומעדכנת פה מה עשתה היום, כל יום, משהו קטנטן בשביל זה
הצלחות

• הוסף לסימניות
איזה רעיון מקסים!!
מצטרפת!
אני אלך על נושא של סדר ונקיון ותזונה בריאה בבית.
יום שישי:
-סידור מגירת הנעליים.
-הכנת טבלת ארוחות מסודרות לשבוע בשיתוף הילדים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מוצש/יום 2 לאתגר
סידרתי מדפי בגדים ל2 ילדים נוספים
הוצאתי קיץ הכנסתי חורף ורשימת השלמה לחורף
מפה לשם זה הפך לסדר של החדר שלהם וקיפול כמה כביסות
בגדול זה אמור להיות משהו קטן,
כי אני הכי בנ"א של הכל או כלום
אבל מבינה שהדברים הקטנים האלו משמעותיים ומקדמים
מה שכן, זה הרבה פעמים נותן חשק ומוטיבציה להמשיך עוד קצת
ופתאום דברים מסתדרים

איזה כיף מוצש ארוךך
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
שמתי לב לאחרונה שיש לי יותר מודעות לנושא של תשתיות והרגלי סדר בבית, מכירה את הנושא כבר שנים אבל לא הצלחתי לממש ביומיום.אני מאזינה קבוע לקו של נועה שרון "לחיות בסדר" וכנראה מה שלא עשו הידיעות עשתה ההאזנה קבועה ורציפה לטיפים בתחום, סוג של שטיפת מוח , הרבה דברים השתנו! (העפתי שקיות של בגדים מסרתי חפצים, יצרתי מקום קבוע לדברים ועוד היד נטויה) למעוניינות 026667140. מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
יום ראשון/יום 3 לאתגר
ניצלתי כמה דקות וסידרתי-מיינתי משחקים בחדר ילדים (מצטברים אצלנו משחקים שלאנשים אין כח ממש לשים במקום אז פעם ב צריך למיין אותם לקופסאותיהם)
כל דבר קטן נחשב, העיקר לפעול ולהתקדם בתחום שבחרתי.
יישרתי את הספרים במדפי הספרים
פרסתי גם מצעים נקיים וכבר החדר נראה יותר טוב.
בלי כללים, מה שאפשר באותו יום.
הבית מתוחזק קצת יותר מימי ראשון בד"כ, מאמינה שזה הקצת ועוד קצת הזה שגורם לי לעשות יותר.
וברצינות, מתי לאחרונה ביום ראשון בצהרים פרסתי מצעים? האתגר הזה משנה משהו בחשיבה ואומר: עכשיו, התחייבת לאתגר, חפשי משהו קטן לעשות פה, גם דבר שלא היית עושה במחשבה ראשונה.
בקיצור, בינתיים מוכיח את עצמו ב"ה, מקווה להתמיד.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה