עוגות/עוגיות אתגר- עוגה בצורת יויו סיני!!

• הוסף לסימניות
קיבלתי אתגר-
עוגת יומולדת לאחיין מתוק בן 6 שאלוף ביויו סיני...
משהו כזה:
1736422130012.png

אשמח לרעיונות איך לבצע...לא חשוב הצבע כמובן
תודה!

קבצים מצורפים

• 1736422071687.png
    1736422071687.png
    KB 68.9 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
לנפח שני בלונים. לטבול אותם בשוקולד, אחרי שהשוקולד מתקשה- לפוצץ את הבלונים
וככה קיבלת שתי קערות שוקולד,
לחבר אותם ביחד אפשר עם עוד שוקולד
אומנם זה לא עוגה אלא בסיס שוקולד...
שאפשר לפזר עליו אבקת איבוק לשוקולד ולקשט

• הוסף לסימניות
לנפח שני בלונים. לטבול אותם בשוקולד, אחרי שהשוקולד מתקשה- לפוצץ את הבלונים
וככה קיבלת שתי קערות שוקולד,
לחבר אותם ביחד אפשר עם עוד שוקולד
אומנם זה לא עוגה אלא בסיס שוקולד...
שאפשר לפזר עליו אבקת איבוק לשוקולד ולקשט
ממשיכה אותך צריך לטבול את הבלון יותר מפעם אחת כדי שהיה יציב
את יכולה למלא בחלק העליון כדורי שוקולד או להחביא בחלק התחתון ואז יוצא לך סוג של ביצת הפתעה

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה עוגת בומב בתבנית כזאת מכינה 2 עוגות כאלו מחברת אותן בעזרת מקל באמצע והעוגה העליונה חותכת שכבה מהאמצע כך שישארו רק הקצוות לא הכל שלא יראה המקל התומך אבל שעדיין מרחוק יראה ריק
ועכשיו לקחת קצפות ולצבוע בצבעי מאכל בצבעים שרוצים ואם צנטר לעבור ולעצב לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
אם יהיה את המקל התומך זה נראה לי יעבוד (לא מניסיון)
או שתעשה עוגת בומב אחת שוכבת ועליה את הרעיון של השוקולד עם הבלון זה ממש רעיון מעולה.
וגם זה יותר עוגה כי ליום הולדת מחפשים עוגה

• הוסף לסימניות
בחלק התחתון - הייתי מכינה עוגה - יהיה יציב יותר
למעלה מסתבר שהייתי טובלת בלון בשוקולד - וכמו שאמרו כמה פעמים,
אולי עדיף לגזור בקבוק ולהשתמש בו כתבנית ע"מ ליצור שכבת שוקולד עבה ויציבה...

• הוסף לסימניות
קחי בקבוק שהשליש העליון שלו הכי מזכיר צורה של יויו
אולי קוקה קולה (אם אני זוכרת את הגודל של היויו...)
תגזרי את הבקבוק
cecue j,ul.PNG

תשאירי את הפקק סגור, תמיסי שוקולד ותמלאי בפנים שיגע בכל הדפנות,
תשפכי את העודף, תחכי שיתקרר ותחזרי על הפעולה סך הכל 3 פעמים
שיהיה מספיק עבה ויציב,
לאחר מכן מכניסים להקפאה חזקה
וגוזרים את הבקבוק....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה