אתגר? פה?

• הוסף לסימניות
חשבתם פעם למה רק פה אין אתגר ואצל כולם יש????

אה,

כי זה מסובך לעשות אתגר ליוצרי וידיאו, שעות של עבודה, בעיות העלאה וכו'.

אז רגע,
איך אתם בתסריטאות???

אני לא יודעת כמה ניקים יש פה שעוסקים בזה אבל כנראה שיש מס' יפה שרוצים להתקדם-לשמוע ביקורת-להמשיך ללמוד גם אחרי שהקורס נגמר וכו'.

ואם תגידו- בשביל זה יש פורומים של כתיבה אז לא-
התסריט הנו המסמך החשוב ביותר בסרט, עליו הכל מתבסס, ההחלטה על גודל הפריים והצורה והצבע של פפיון המלצר בסצנה ג'.
כמו כן, לפני שאנחנו עורכים סרט אנחנו צריכים לקרוא את התסריט, להבין את הדמות, את הקצב שלה, וע"פ זה לעבוד.
ועוד ועוד.

לדעתי גם כאלה שאינם כותבי תסריטים במקצועם ועוסקים אך ורק בחלק הטכני של המקצוע יהנו ויחכימו מהאתגר, מניתוח הדמויות ואפיונם, מהבנה של איך יוצרים סרט טוב וכו'.

מהי דעתכם בענין?

• הוסף לסימניות
רעיון טוב.
נראה לי שאין כאן מספיק בשר, כלומר אנשים שעוסקים או למדו את התחום כדי לקיים אתגר שכזה.

• הוסף לסימניות
גם סימולציה למדה תסריטאות.

נראה לי שתעבירו את האשכול לפורום סופרות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפריץ;2166620:
גם סימולציה למדה תסריטאות.

נראה לי שתעבירו את האשכול לפורום סופרות....

נחכה לראות אם כן יצלצלו ויהיה ביקוש.
אם לא-- נעביר לסופרות.

חבל.

• הוסף לסימניות
העיקר האיכות ולא הכמות.
אשמח לאתגר כזה בפורום זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים ליף;2166801:
העיקר האיכות ולא הכמות.
אשמח לאתגר כזה בפורום זה.

לפי הכמות תשצלצלו בהודעה הראשונה-כנראה יש ביקוש קטן.
העלה בקרוב.

חכו. יהיה מענין!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה