נספח לאתגר אתגר 287 צלצול אחרון

• הוסף לסימניות
לאתגר

• הוסף לסימניות
@נעמיתוש
1751305073304.png

1751305146251.png

• הוסף לסימניות
ככה זה כשמעתיקים ולא מסתכלים... תודה. @מנהל ai אפשר למחוק את השורה הנל?
נו טוב...

דווקא אתגר מאוד יפה
מתאים לקולות מסיבות סיום השנה שצורמות לי באוזן...

ממש מתחת לבית שלי יש בית ספר
וממש עכשיו יש מסיבת סיום שנה - סיוט!!!
לא מצאו איפה לעשות את המסיבה חוץ מבמגרש בית הספר?
ואם רמקולים עצומים, ואיכות גרועה...

ושלא נדבר על הצלצולים המוזרים שיש להם - כל חודש הצלצול יותר גרוע מקודמו
לפני תקופה כל בוקר התעוררנו לקול הצלצול
"מַשֶּׁהוּ מַתְחִיל מִתְגַּלְגֵּל בָּרְחוֹבוֹת. מַשֶּׁהוּ אַחֵר יוֹרֵד בַּמַּדְרֵגוֹת. מַשֶּׁהוּ קוֹרֶה, תּוֹפֵס לוֹ בַּזָּנָב. מַשֶּׁהוּ חָדָשׁ מַתְחִיל אֶצְלִי עַכְשָׁו."

ודרך אגב - שאפו על הזכייה
ממש זכייה על חוד-ם של קול-יים... (היצירה שלי הייתה הבאה בתור... כבר פנטזתי על זכייה....)

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין שזה מורכב, לתאר בתמונה, צלצול...
צלצול זה צליל...
נו טוב...
עובד על זה
מקווה שתאהבו מה שייצא מכל העבודה...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה