אתגר השבוע --אתגר 38---"אני" גירסה 2---

• הוסף לסימניות
שימו לב: האתגר הנוכחי הוא אתגר מורחב! שזה אומר שהוא ייסגר רק לאחר שיוגשו עשר עבודות. לאחר מכן כל היצירות ירוכזו ויפורסמו כמאמר בפרוג על ידי הזוכה.

אנחנו נוטים לא לראות את תהליך ההתפתחות שלנו בזמן אמת. אבל האמת הפשוטה היא שכל ניסיון, גם הקטן ביותר, מוסיף מיומנות, דיוק וביטחון.

וכדי לראות את זה בצורה ברורה - נוצר האתגר הזה.

והאתגר עובד ככה:

• בחרו ציור ישן שלכם.
  • ציירו אותו מחדש, בגרסה עדכנית.
  • השוו בין השתיים וגלו עד כמה השתכללתם עם הזמן.

אפשר לעיין כאן בשביל הרחבה נוספת ודוגמא להשוואה בין ציורים ישנים לחדשים.

לשם ההשתתפות צריך:

• להעלות את הציור הישן וגם את הגרסה החדשה.
  • לצרף כמה משפטים על התחומים שבהם הרגשתם את השיפור: קו, צבע, פרטים, קומפוזיציה, וכדומה.
השיפוט יקבע על פי מידת השיפור הנראית לעין — כמה התקדמות אפשר לזהות בין הציור הישן לחדש, וכמה ברור המהלך המקצועי שעברתם.

מוכנים? חממו מנועים, יוצאים לדרך!

לנספח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מעלה 2 ציורים אחד ישן נושן... ואחד חדש יותר, [אבל גם לא מהזמן האחרון.. רציתי לעשות שלישי אבל אין לי הרבה זמן.. אז זה לבנתיים.]
[בע"ה אני יעלה עוד אחד לחנוכה...]
ציור סוכות ישן.png
ציור סוכות חדש יותר.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אוקיי, אני מעלה כאן ציור מ מ ש ישן שלי:

פרק1.JPG

זה בעצם עמוד קומיקס שציירתי בעיפרון כן כן עיפרון בלבד לפני המון זמן.
אבל מה שהשתנה מאז, זה בעצם הכל.
מלבד מטכניקות הציור, וביצוע הציור, גם מבנה העלילה והסיפור השתדרגו לבלי היכר.
פרק_1.png

אכן, הצגת ההווה בצורה ישירה מול העבר, היא דרך מיוחדת לגלות פערים משמעותיים ביותר.
להודות על העבר, ולבקש על העתיד!

(y)תודה רבה על האתגר הזה:)

וכמובן (איך לא), מצורף קישור לשיתוף הקומיקס הנ"ל: https://www.prog.co.il/threads/קומיקס-פנטזיה-חדש.1079871/

• הוסף לסימניות
בס"ד

הציור המקורי
129918.jpg

והציור המחודש:
136205.png

דברים שהשתנו:
קודם כל האנטומיה השתפרה, התנועה יותר בולטת, יש יותר מודעות לאפיון הדמות ושימוש בצורות מהם היא עשויה, ההצללות מוסיפות יותר עומק.
בנוסף בחרתי בתאורה יותר דרמטית ומסתורית.
תודה על האתגר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה