אתגר אתגר #44 - נספח

• הוסף לסימניות
אז האתגר עלה..
מוזמנים להכנס ולהעלות את היצירות שלכם!
קישור לאתגר

תודה רבה ל-אריאל לוי על העזרה הרבה בניסוח ובדברים הטכניים.
היום גיליתי שזו לא פעם ראשונה שהוא עוזר באתגרים..
אה, ותודה גם על הבשורה שזכיתי באתגר הקודם! :p

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מזכיר קצת את האתגר הזה

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים
כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכדי למנוע זיופים
אבל אפשר להתגבר על זה
לעשות העתדבק מצייר

• הוסף לסימניות
@אלישבע לוי :) אני מתנגד לכלל שהשטר צריך להיות בן 3 ספרות!
שאני ערכתי את האתגר לא היה את הכלל הזה...:confused:
יש מצב לשינוי?

• הוסף לסימניות
מעניין כמה יכינו על ביבי....
לי למשל יש חלום ישן להכין שטר עם תמונה של עצמי...
הנה ההזדמנות!

• הוסף לסימניות
וכמובן גם על הדמות ישראלית ישראלית מוכרת.....
אני מוכר מאוד, אבל לא עד כדי כך......
אא"כ מותר להעלות תמונה של דמות ישראלית מוכרת, אבל לא מוכרת בפנים.....
כאן בפרוג כולם מכירים אותי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
Asset 1100.png
Asset 2100.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה