אתגר #6 - תכנון רהיטים ושאר ירקות

• הוסף לסימניות
קודם כל, היה לי הכבוד לזכות באתגר הקודם, לא ידעתי שהזוכה מקבלת את הזכות לפתוח אתגר חדש והשתתפתי סתם בשביל הכיף והאתגר, אבל זה באמת בא לי בול בזמן בו אני עומדת מול אתגר אחר והייתי שמחה לנצל את הבמה המכובדת הזו לסוג של סיעור מוחות :)

מצ"ב שרטוט של איזור הכניסה והסלון של בית חד קומתי בקומת קרקע שנרכש מקבלן והוא כבר בנוי וגמור.
מול הכניסה ישנו קיר בטון ארוך (5.15 מ') - שמצידו הימני מוביל לאיזור החדרים ומצידו השמאלי מוביל למטבח.
הנישה מימין מיועדת לארון כניסה שיחפה את כל הקיר כולל ארון החשמל.
גדלי הרהיטים בסלון ובפינת אוכל הם גדלים של רהיטים קיימים (וגדולים) שאין בכוונת המשפחה להחליפם.
גודל פינת האוכל: 110X220 | גודל ספות הסלון: 230X100 + 170X100

הצורך: ספרייה גדולה לספרי קודש, כלי כסף, אחסון מפות, ברכונים וכדו'.
הסגנון: מודרני-מינימליסטי חמים.

אז מה כללי האתגר?
1. תכנון רהיט המשלב אחסון סגור (אטום) עם אחסון פתוח/פתוח חלקית (בכוונה לא כותבת ספרייה כי זה לא חייב להיראות כמו ספרייה, תהיו יצירתיים...).
2. על הרהיט לאפשר מעבר חופשי לכיוון המסדרון ובין שאר הרהיטים בחלל.
3. ניתן לסדר את הרהיטים בחלל כאוות נפשכם בתנאי שלא יחסמו את הכניסה לבית, את היציאה לחצר ואת המעבר למסדרון.
4. הרהיט יכול להיות עשוי מחומר אחד או לשלב מספר חומרים/צבעים - ללא הגבלת תקציב.
5. לא משנה על איזה קיר החלטתם להעמיד את הרהיט - תצטרכו לתת פיתרון לעיצוב הקיר כולו ולא רק לאיזור בו ממוקם הרהיט.
6. אם זה לא היה ברור עד כה - אין לבצע כל שינוי בקירות הקיימים הכולל הריסה/שבירה/הזזה.

ניתן לשרטט את הרהיט שתכננתם בצורה ידנית/ממוחשבת או לעשות הדמייה פשוטה - כרצונכם.
הציון לא ינתן לפי מידת ההשקעה באופן ההגשה אלא לפי הפתרון הייחודי ביותר שיוצג ושיענה לכל הדרישות הנ"ל.

תאריך סיום האתגר: יום רביעי בעוד שבועיים, ר"ח אדר א', 6/2/19.

מוכנים?
!LET'S PLAY
;)
תוכנית אתגר פרוג.jpg

קבצים מצורפים

• תוכנית אתגר פרוג.pdf
    KB 508 · צפיות: 78
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוד לא פתחת אשכול נספח, אז אני מעלה פה-
אולי תעלי קובץ אוטוקאד של האזור המקומי המיועד לאתגר?
כך לא נצטרך כולנו לשרטט אותו/ להטמיע באוטוקאד.

אוקי?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה מספיק את כללי האתגרים...
אשמח להסברים.

ואעלה היום בעז"ה קובץ אוטוקאד לאשכול זה.

• הוסף לסימניות
מעלה קובץ אוטוקאד לטובת כל המעוניינים להשתתף באתגר.

קבצים מצורפים

• תוכנית בית לפרוג.zip
    8.9 MB · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
אף אחת לא השתתפה באתגר? :(
חשבתי שזה יכול להיות מעניין ויצירתי...

• הוסף לסימניות
זה באמת מעניין ויצירתי!
והייתי מאד רוצה להשתתף,
אבל הזמן... בקושי מספיקה את הפרויקטים שלי...
אולי תנסי לצמצם איכשהו את האתגר?
אולי תעלי לפה סקצ'אפ עם ספריה כזאת ותתני לנו לבחור את החומרי גמר או משהו בסגנון...?

• הוסף לסימניות
זה באמת מעניין ויצירתי!
והייתי מאד רוצה להשתתף,
אבל הזמן... בקושי מספיקה את הפרויקטים שלי...
אולי תנסי לצמצם איכשהו את האתגר?
אולי תעלי לפה סקצ'אפ עם ספריה כזאת ותתני לנו לבחור את החומרי גמר או משהו בסגנון...?

גם אני מציעה כמו @Mיכל
בגלל שאנחנו עובדות מסביב לשעון ויש לנו רק 24 שעות
כדי שתהיה הענות גבוהה לאתגר כדאי לתת דרישות קלות ושלא יארכו מידי הרבה זמן;)

• הוסף לסימניות
זה לא היה אמור להיות מורכב.
לגמרי היה מספיק שרבוט ידני על חתיכת דף עם הסבר בהודעה על החומרים...
לא ביקשתי תוכנית לביצוע, רק תוכנית רעיונית בסיסית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה