אתגר #73 - בניין ירושלים
ת תמנתי ווב דיזיין מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי UX UI D I G I T A L 17/7/23 הוסף לסימניות #22 נערך לאחרונה ב: 17/7/23
ח חיימקה א. משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 17/7/23 הוסף לסימניות #23 נערך לאחרונה ב: 17/7/23
David shtern כותרת - הטופ שבעימוד מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי עימוד ספרים עריכה תורנית יוצרי ai 18/7/23 הוסף לסימניות #25 על פי הגמרא מסכת מכות דף כ"ד עמוד ב'
B brachy 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עריכה והפקת סרטים 20/7/23 הוסף לסימניות #31 תודה על האתגר! מקווה להספיק להעלות עוד עבודה
א אפילו משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 20/7/23 הוסף לסימניות #32 עכשיו זה הזמן להצטרף לירושלים הבוכיה, לבכות ביחד איתה...
הודיה יצחק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 20/7/23 הוסף לסימניות #34 נערך לאחרונה ב: 20/7/23
E Elisheva Barzel משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עריכה תורנית יוצרי ai עימוד ספרים 21/7/23 הוסף לסימניות #35
N NOA DESIGN משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/7/23 הוסף לסימניות #36 חיכיה מילה כששמעתי לראשונה מאפרת רזאל אשתו של הזמר אהרון רזאל זמרת ויוצרת מיוחדת בפני עצמה משמעות המילה היא מחכה ל: י-ה והתחברתי אליה לחיבור של אלפי רגעים ואלפי דמעות, מהן עם מורכבת דורות של חיכיות קטנות לגאולה גדולה.
חיכיה מילה כששמעתי לראשונה מאפרת רזאל אשתו של הזמר אהרון רזאל זמרת ויוצרת מיוחדת בפני עצמה משמעות המילה היא מחכה ל: י-ה והתחברתי אליה לחיבור של אלפי רגעים ואלפי דמעות, מהן עם מורכבת דורות של חיכיות קטנות לגאולה גדולה.
N NOA DESIGN משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/7/23 הוסף לסימניות #37 ואיך אפשר בלי מוקאפ?
leizer מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום עיצוב גרפי פרסום וקופי UX UI D I G I T A L 22/7/23 הוסף לסימניות #38
ש שרה ו משתמש מקצוען עיצוב גרפי עיצוב פונטים איור מקצועי 22/7/23 הוסף לסימניות #39 "מִסִּפּוּרֵי דְּבָרִים שֶׁל הַנָּשִׁים יְכוֹלִים לֵידַע מַעֲמַד הַשְּׁכִינָה אֵיך הִיא אוֹחֶזֶת כָּעֵת וְזֶה שֶׁכָּתוּב אֵצֶל מָרְדֳּכַי (אֶסְתֵּר ב) "שֶׁהָיָה מִתְהַלֵּך לִפְנֵי חֲצַר בֵּית הַנָּשִׁים לָדַעַת אֶת שְׁלוֹם אֶסְתֵּר" וְ אֶסְתֵּר הִיא הַשְּׁכִינָה כִּי מָרְדֳּכַי הָיָה מַשִּׂיג זאת, לֵידַע שְׁלוֹם הַשְּׁכִינָה מֵחֲצַר בֵּית הַנָּשִׁים, עַל יְדֵי סִפּוּרֵי דִּבְרֵיהֶם...." (ליקוטי מוהר"ן) פתחתי את מגילה איכה.. "איכה ישבה בדד... היתה כאלמנה.." חשבתי לתאר את צער השכינה כצערה של אשה.... שהנה .. ממש בקרוב מפציעה נחמה..
"מִסִּפּוּרֵי דְּבָרִים שֶׁל הַנָּשִׁים יְכוֹלִים לֵידַע מַעֲמַד הַשְּׁכִינָה אֵיך הִיא אוֹחֶזֶת כָּעֵת וְזֶה שֶׁכָּתוּב אֵצֶל מָרְדֳּכַי (אֶסְתֵּר ב) "שֶׁהָיָה מִתְהַלֵּך לִפְנֵי חֲצַר בֵּית הַנָּשִׁים לָדַעַת אֶת שְׁלוֹם אֶסְתֵּר" וְ אֶסְתֵּר הִיא הַשְּׁכִינָה כִּי מָרְדֳּכַי הָיָה מַשִּׂיג זאת, לֵידַע שְׁלוֹם הַשְּׁכִינָה מֵחֲצַר בֵּית הַנָּשִׁים, עַל יְדֵי סִפּוּרֵי דִּבְרֵיהֶם...." (ליקוטי מוהר"ן) פתחתי את מגילה איכה.. "איכה ישבה בדד... היתה כאלמנה.." חשבתי לתאר את צער השכינה כצערה של אשה.... שהנה .. ממש בקרוב מפציעה נחמה..
R RPO מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 23/7/23 הוסף לסימניות #40 בס''ד למחר, כשיבוא קץ הגאולה, אומר להם הקב"ה לישראל: בניי, אני תמה מכם היאך המתנתם לי כל אותן השנים"? והן אומרים לפניו: רבש"ע אילולי תורתך שנתת לנו כבר אבדונו האומות".
בס''ד למחר, כשיבוא קץ הגאולה, אומר להם הקב"ה לישראל: בניי, אני תמה מכם היאך המתנתם לי כל אותן השנים"? והן אומרים לפניו: רבש"ע אילולי תורתך שנתת לנו כבר אבדונו האומות".
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת