אתגר (?)

• הוסף לסימניות
אולי גם בפורום הזה מתאים אתגר כמו השכנים?

איזה אתגר?
אולי תחרות קידום מחולקת לקבוצות,
או כל רעיון אחר שיעלה כאן....

בעד או נגד? :)

• הוסף לסימניות
בעד

• הוסף לסימניות
אתגר לכתיבת מסמך איפיון
או עיצוב אתר על פי מסמך איפיון קייים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1859304:
אתגר לכתיבת מסמך איפיון
או עיצוב אתר על פי מסמך איפיון קייים

רעיון, אבל כבד מידי בשביל אתגר, לא?

חשבתי על משהו עם קצת אקשן, חלוקה ל2 קבוצות לקידום X עם דד ליין מסויים (וכללים כמובן).
אה! וכמובן לדאוג לספונסרים שווים :)

אבל אולי הקדמתי את המאוחר.

• הוסף לסימניות
קידום זה גם תהליך שלוקח זמן
פרסונות זה גם סוג של אקשן

• הוסף לסימניות
רעיון לאתגר:
בניית דף אינטרנט להדלקת חנוכיה וירטואלית
אני לא רוצה להפוך את זה למשימה עם מפרט מחייב, אבל בעיקרון באתגר כזה יש מקום ליישם ידע מכמה תחומים: תכנות צד שרת, תכנות צד לקוח, css, עיצוב, UX/UI
מה דעתכם?
(אולי אפשר לעבוד גם בשת"פ כצמד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1862336:
רעיון לאתגר:
אני לא רוצה להפוך את זה למשימה עם מפרט מחייב, אבל בעיקרון באתגר כזה יש מקום ליישם ידע מכמה תחומים: תכנות צד שרת, תכנות צד לקוח, css, עיצוב, UX/UI
מה דעתכם?

זה נראה רעיון מצוין, אבל למה צד שרת, ולא הכל בjs html css?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1862336:
רעיון לאתגר:
מה דעתכם?

מי מצטרף לאתגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1862336:
רעיון לאתגר:
מה דעתכם?
זה לא פייר.
אנחנו זוכרים מהשנים הקודמות שחנוכיות של CSS זה אחת ההתמחויות שלך. :p

• הוסף לסימניות
רעיון לאתגר קידום.
בוחרים ביטוי מסוים.
כל אחד מהמשתתפים כותב מאמר. מי שהמאמר שלו מופיע יותר למעלה בגוגל - מנצח.
אפשר לבחור ביטוי טיפה משעשע כדי שלא יהיה משעמם. למשל: "יחס החרדים לשפת PHP", "קניית סופגניות בחנות אופניים", "השוואה בין תפוזים סיניים לתפוחי אדמה" (תציעו עוד).
כל המאמרים יתפרסמו באתר אחד (ללא אפשרות להכניס את הביטוי לתוך URL) ובתאריך אחד. אני מציע לפרסם אותם כאן בפורום (אם כן, אחרי פרסום ההודעה הראשונה צריך לנעול את האשכול).
אסור להביא קישורים נכנסים (זה יכול לבזבז הרבה זמן למשתתפים. וזו לא המטרה).
צריך להגביל את כמות המילים.
במידה ותהיה התעניינות אפשר לחשוב עוד קצת ולשכלל את התנאים.

אני חושב שמלבד עצם האתגר נוכל גם ללמוד אחר כך משהו מניתוח התוצאות.

• הוסף לסימניות
קיצור נראה לי שלא הולך להיות מזה שום דבר,
השאלה היא מה הההבדל בין הציבור פה לציבור שנמצאים בפורום עיצוב גרפי, אני משאר שההבדל הוא בגלל שבבניית אתרים יש כל הזמן מה ללמוד ככה שלא קורא כמעט שבונה אתרים יישב מול המחשב ופשוט יחפש מה לעשות ויטריח את עצמו למשהו חסר תועלת ממשית.

דרך אגב לרעיון של שמעון על קידום אתר, זה לא תחרות הוגנת כי הדירוג בגוגל נקבע בעיקר על פי הדומיין ואף אחד לא יקנה דומיין חדש רק לתחרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1889682:
דרך אגב לרעיון של שמעון על קידום אתר, זה לא תחרות הוגנת כי הדירוג בגוגל נקבע בעיקר על פי הדומיין ואף אחד לא יקנה דומיין חדש רק לתחרות.

כמובן שצריך לפרסם את זה תחת דומיין אחד (אם תשים לב, זה רשום שהודעתי הראשונה). אבל בגדול אתה צודק, לא נראה שלמישהו יש חשק להשקיע זמן בתחרויות ואתגרים. אני אישית הייתי משתתף, אבל רק בתנאי שזה לא ייקח ממני יותר מ15-20 דקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה