אתחול דיסק קשיח- דחוף עזרה!!!

• הוסף לסימניות
אני מכניסה למחשב את הדיסק קשיח שלי שמלא בחומר חשוב ביותר ודחוף לי לעבודה עכשיו והוא כותב לי שלפני השימוש בו אני צריכה לאתחל אותו קודם.:confused::confused:
מה זה אומר?
האם לעשות את זה?
אם כן, החומר שבפנים ימחק לי??

תודה רבה מראש..........

• הוסף לסימניות
נסו להוציא ולהכניס שוב.
כמו"כ, להכניס למחשב אחר או בחיבור USB אחר.
אם לא הולך, לפתוח את הדיסק עם תוכנת שיחזור לפני הפירמוט ולהוציא את כל החומר על דיסק אחר ורק אח"כ לפרמט.

• הוסף לסימניות
תודה תודה!

אגב, מזה תכנת שחזור?

• הוסף לסימניות
אם זה לא יעזור אני אסביר.

• הוסף לסימניות
זה עזר העברתי ליציאת USB אחרת

למה זה קורה כזה דבר???

• הוסף לסימניות
קליטה לא נכונה של הדיסק.
זה שום דבר.

• הוסף לסימניות
הבנתי.............

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1025356:
זה עזר העברתי ליציאת USB אחרת

למה זה קורה כזה דבר???

יכולות להיות 6 סיבות לפחות שאני חושב עליהן עכשיו... אבל זה לא רלוונטי, אחת הסיבות היא שיתכן והדיסק עייף והוא מוכן ללכת לעולם שכולו נתונים, אם יש לך חומר חשוב כל כך כמו שמעידה ההסטריה בתחילת השרשור, עדיף לגבות את החומר באופן עקבי על ענן או סוג אחר של גיבוי. היום זו היתה אזעקת שווא... מחר... מי ערב שהדיסק שלך יקום בבוקר? דיסק הוא בסך בכל דיסק, היום כאן, מחר איננו...

• הוסף לסימניות
הדיסק עייף? הוא בן 3 שבועות בסה"כ
למה זה אמור לקרות כ"כ מהר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1025371:
הדיסק עייף? הוא בן 3 שבועות בסה"כ
למה זה אמור לקרות כ"כ מהר?

כאמור.. זו רק סיבה אחת אפשרית, יש עוד לא מעט אפשרויות. רוב הסיכויים שהדיסק לא קיבלת מתח מספיק מה-USB אבל ההסטריה הזאת של החומר שיכול להיות שהלך לעולם שכולו טוב ראוי שיעלה אצלך הרהורי גיבוי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1025375:
כאמור.. זו רק סיבה אחת אפשרית, יש עוד לא מעט אפשרויות. רוב הסיכויים שהדיסק לא קיבלת מתח מספיק מה-USB אבל ההסטריה הזאת של החומר שיכול להיות שהלך לעולם שכולו טוב ראוי שיעלה אצלך הרהורי גיבוי...

לגמרי צודק!!!
אני אכן היסטרית לגבי הגיבוי.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה