אתחול מחשב מיואסבי

• הוסף לסימניות
אני מנסה להפעיל את המחשב מיואסבי (התקנת ווינדוס) ואני לא מוצא כזאת אופציה בביוס (UEFI) כל מה שאני מוצא זה רק להפעיל מדיסק CD (כמובן אחרי ביטול secure boot) חרשתי את ההגדרות וכלום.
מחשב DELL 3542
אני זוכר שמישהו פה פעם הראה איך להפעיל מחשב מיואסבי דרך ה hirens boot cd ואני לא מוצא את האשכול (כבר חצי שעה חיפושים).
מישהו פה יודע איך עושים?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1904457:
אני זוכר שמישהו פה פעם הראה איך להפעיל מחשב מיואסבי דרך ה hirens boot cd ואני לא מוצא את האשכול (כבר חצי שעה חיפושים).
מישהו פה יודע איך עושים?:confused::confused::confused:
זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1904471:
לא:(:(
אני מדבר על הגדרה של הדיסק אונקי (במקרה שלי כרטיס זיכרון) שהמחשב יידלק מחדש להפעלה ממנו.

• הוסף לסימניות
בדיוק!!

קבצים מצורפים

• bell.png
    KB 57.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בדיוק שבוע שעבר עשיתי את זה
צריך קודם לדאוג שהדיסק און קי מפורמט לפי ההוראות של מייקרוסופט
להכנס לתיקייה EFI,
להעתיק את התיקייה BOOT מתוך MICROSOFT ולהדביק ישירות בתיקייה EFI
ולהכניס לתוך תיקיית EFI\BOOT\ את הקובץ המצורף (מחולץ כמובן) (זה לוינדוס 7, לוינדוס אחר צריך קבצים אחרים)

קבצים מצורפים

• bootx64.zip
    KB 315.7 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה