כללי אתחלתא דגאולה - פונטים.

• הוסף לסימניות
אחרי מחקר ולימוד מקיף על גופנים ופונטים,
ואישורו של המנהל הפורום הדגול הרב מאיר ראש שליט"א
אני שמח לבשר על האתחלתא דגאולה של גופני דגאיש!

הפונט הראשון יהיה:
על בסיס מותאם לעברית ולועזית.
משפחה מורחבת עם שלל סגנונות ומשקלים לטעמכם.
גופן כותרת וליצירות מעניינות טיפוגרפיות.
ועוד הרבה הפתעות!!!

הנה צירפתי קובץ דוגמית עם כמה ניסיונות של אתחלתא דגאולה.
אשמח לשמוע את דעתכם.
את הכל עשיתי על ידי חישובים גיאומטרים ומתמטיקאים.

- כל גופן מביע ומשדר הרגשה קצת שונה מחברו, מה הרגשתם, נא לפרט.
תודה רבה, רק שמחות!

נ.ב. כדי מאוד להגדיל ולראות כל אחד בנפרד.

DAGISH BLOCK.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הא"ב אני בונה על בסיס הלועזית,
לכן אני רוצה קודם להחליט על איזה כיוון בדיוק אני הולך,
ולאחר מכן נעבור לא"ב.

בינתיים אני מחכה להערות מהפרוגיסטים!!!

בהצלחות.

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה מאוד
אהבתי בעיקר את האחרון, שהעיגול פינות מוסיף לו המון.
הראשונים קצת סתמיים, לא כי הם סתמיים, אלא שהרעיון של החיתוך באמצע ולחלקים(מקווה שאני מגדיר את זה טוב) כבר נראה בעבר. בשני נכנס עוד משהו מעניין אבל עדיין...

בהצלחה רבה!!! מחכים לראות את ההמשך...

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, אבל מפריע קצת בעין החיתוכים הרבים, ולכן כנראה רבים, וגם אני אהבו את האחרון, שהוא עם הכי פחות חיתוכים וגם עגלגל קצת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה