דרוש מידע אתם במאוחדת? מה אתם עושים עם ציפורן חודרנית?

• הוסף לסימניות
למי הולכים?
לפודיאטור? מי מומלץ?
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
אכן רופא מצוין!!
אבל זמינות תורים ליולי......
אני טופלתי אצל פודיאטור בקופה
ד"ר זורדן אזואלס- ידי זהב!

• הוסף לסימניות
באים אליו מכל הארץ!
לשיקולך..

• הוסף לסימניות
תבהירי להם שזה דחווווףףף
אני עשיתי קצת מרפקים ונתנו לי תוך שבוע
תכל'ס התברר לי,
שלכל שעת זימון היו 2 אנשים
מרוב עומסססס

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו? באיזור ירושלים?
יש מישהו שעושה צריבה?

• הוסף לסימניות
אכן רופא מצוין!!
אבל זמינות תורים ליולי......
מישהי אמרה לי שהיא הלכה בלי תור בשעות הקבלה והוא קיבל אותה
וכן אפשר לבדוק ביום ראשון שני האם התפנה תור
הוא עובד בימי שלישי

• הוסף לסימניות
תבדקי טוב טוב לפני שאת הולכת לרופא,
לאחד מבני המשפחה שלנו היתה ציפורן חודרנית, הלכנו לפודיאטור שאומר שהוא מטפל בשיטה של ד"ר גרינוולד ז"ל, הוא עשה לו טיפול וחזרנו אחרי שבוע - שבועיים עם כאבים עזים.
מסתבר שהכל חזר לקדמותו, הוא חזר על הטיפול ואחרי כמה ימים נהיה לו זיהום ברגל.
הלכנו לרופאת משפחה שתיתן לו הפניה למיון כי האחות בקופ"ח אמרה שצריך אנטיביוטיקה דרך הווריד , והרופאה חזרה על הטיפול (של הפודיאטור)ונתנה לו אנטיביוטיקה ,ומאז ב"ה זה לא חזר.
אגב, הפודיאטור שהיינו אצלו דרך הקופ"ח מקבל גם באופן פרטי ולוקח הון על הטיפול...
אני לא אומרת שכל הפודיאטורים סנדלרים, אך חשוב מאוד לבדוק לפני שהולכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה