מידע שימושי אתם בנטפרי ויש לכם ווטסאפ על המחשב?

האם יש באמת הבדל גדול בסינונים בין נטפרי לאתרוג ששווה לעבור לזה בשביל ווצאפ במחשב?

כמו שיש צאט על המחשב הם יכולים לפתוח את הווצאפ שנוכל להשתמש בו במחשב. אני באמת לא מבינה מה ההבדל

לא קראתי הכל, אבל לדעתי בהחלט אפשר וצריך להסתדר בלי וואצאפ ובלי כל הדברים שהאינטרנט הלא כשר מציע!
כשעברתי לנטפרי, באמת היה לי קשה בהתחלה בלי וואצאפ, אבל הבנתי שכל מה שקשור למסרים אונליין שאי אפשר לשלוט בהם, כמו שידורים חיים והעברת תמונות בעייתיות, חייב להיות חסום, אחרת אין לזה סוף!
נטפרי היחידים שמאפשרים לי לגלוש בטוח.
אני בונה אתרים ודווקא הקשר עם נטפרי הוא טוב. הם שואלים מה שצריך ומבררים מה שצריך ואז פותחים לי את האתרים עם סינון רובוט.
אני חושבת שהציבור שלנו צריך לחזור וללמוד לעבוד בצורה שמרנית יותר. הפרנסה מאת ה' ולא מהוואצאפ.
אבל ברגע שיש כזה סחף בציבור שלנו, אז החוכמה היא לא להיסחף אחרי, אלא לעצור את הגל.
כשהיה לי וואצאפ ראיתי איך כל העסקים מפרסמים בסטטוסים. אז נכון שמצד אחד אפשר להאמין שזה הביא להם לקוחות, וגם אפשר להאמין שהפייסבוק והאינסטגרם וכל השאר מביאים לקוחות. אבל צריך להיות תמים. תמים תהיה עם ה' אלוקיך. כל ההתחכמויות האלו הם עוד חור באותה חבית וחבל שמתפרנסים בצורה שלא תואמת את חוקי התורה, הצניעות והתמימות.
לא רוצה לפגוע באף אחד, ואף אני מכירה את התחושה הזאת שאי אפשר בלי וואצאפ, אבל אם חושבים על זה לעומק וקופצים למים, רואים ישועות.
מחזקת את נטפרי, כי אם יתחילו לפתוח וואצאפ ימשיכו גם עם אינסטגרם וגם עם פייסבוק וגם עם לא יודעת מה, כי מה לעשות, הכל פרנסה. אז לא. פרנסה מן השמיים ורק מן השמיים.
בהצלחה רבה לכולם.

ועוד משהו רציתי להוסיף...
נטפרי הם הסינון היחיד שמאפשר לי לעבוד בחופשיות ולפתוח כמעט כל אתר שאני צריכה.
אני גם מורה לאנגלית ויש לי ים חומרים, כולל סרטונים (שלמשל אין באתרוג כי שם היו טיוב חסום לחלוטין), ואני מרגישה לגמרי בטוחה שכל דבר שאני מחפשת, סרטון או אתר, אם נטפרי לא מאשרים, אז טוב שכך, ואם כן, אז אני שמחה שיש לי גישה לכל מה שאני צריכה.

כבעלת עסק מסועף היה לי קריטי ווטסאפ, יחד עם זאת, העדפתי אותו על המחשב ולא במכשיר, אבל נטפרי לא אישרו
אז קניתי מכשיר הדרן עם סינון של נטפרי בפנים.
בהמשך פתחתי עם המכשיר את האפליקציה של ווטסאפ ווב על המחשב.
כל החומרים נשארו שם סגורים למעט התכתוביות. זה עדיין היה קשה ומייאש.
ביקשתי מהם לפתוח לי את כל החומרים,
כי במקצוע שלי כל החומר עובר בווטסאפ, אין כמעט מיילים, אין חיה כזו :)
ופתחו לי אחרי אישור רב, ותלאות ארוכות.

בינתיים אני כבר עובדת שנתיים בצורה הזו, וזה נוח מאוד.
המכשיר במגירה, הילדים לא ראו את זה מעולם, ואני עם ווטסאפ על המחשב תוך כדי עבודה.
עכשיו פתאום, חסמו לי את הווטסאפ.
וזה מתסכל כי אין עם מי לדבר שם.
הם מבחינתם אין ווטאספ בנטפרי, ומעולם לא היה.
והם פשוט עונים לי לקונית כאילו איזה רובוט עונה, אין ווטסאפ בסינון של נטפרי. אין, לא היה ולא יהיה. :mad:

המצב הזה יגרום לי לעבור לחברות סינון אחרות, שאני הרבה פחות אוהבת, אבל אין לי ברירה.
לפני שאני עושה את הצעד הזה שואלת כאן
האם יש עם מי לדבר שם פיזית? לא רק בהתכתבויות ארוכות חסרות תוחלת שלא מתקדמות לשום מקום?
ושנית - האם אתם בנטפרי ווטסאפ ווב היה פתוח לכם?
ושלישית באיזה חברת סינון ווטסאפ ווב פתוח על המחשב? (אתרוג?)

אני אתן לכם עצה שהועילה לי
הייתי צריך פעם משהו שיפתחו לי ולא הסכימו
פניתי לחבר שהוא חוקר פרטי ונתן לי את המספר של הבעלים
לצערי אין לי את המספר עכשיו.
(הדבר קרה עם אבא שלי ונכתב כמו שנכתב מטעמי נוחות)

@mat
סליחה על הפלישה
אך יש אולי דרך ליצור איתך קשר??
כתובת מייל?
אשמח מאוד.
תודה.

אחרי כל האמור זאת אומרת שאם נמצאים בנטפרי אז אי אפשר לקבל אישור של וואצאפ אלא על ידי אישור רב ואם לעבור לאפשרות אחרת של סינון כגון 'נתיב' או אחר זו לא כדאי בגלל מירב הסינון שיש מנטפרי. נכון הדברים ובכל זאת מה האפשרות שכן יהיה וואצאפ אם כחי בקבוצה יש כאלה שיש וואצאפ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: שמואלזון1 //
3 תגובות
אנחנו כרגע מתמודדים עם תקלה במכשיר מג'ימיקס (חברת Magimix) שני שלנו, יבוא רשמי על ידי חברת ניופאן.

במכשיר הקודם, כשהוא נשבר אחרי שנה וחצי, טענו שזה תקלה בציר ההנעה ולכן "זה לא המנוע אז אין אחריות".
מחיר התיקון היה כל כך גבוה (נושא לדיון בפני עצמו) שהחלטנו להעדיף קניית מכשיר חדש.

חלפו שנתיים, המכשיר החדש מת. כעת, כשהתקלה היא במנוע עצמו, טוענים שיש חדירת רטיבות ולכן שוב - אין אחריות.

עכשיו שזו פעם שניה שמתחמקים מאחריות, שאלתי סביבי ואני מתחילה להרגיש שזו שיטה ולכן רוצה לבדוק כאן.

מהחויה שלי ועוד 2 מהמהשפחה, החברה טוענת ל 30 שנות אחריות על המנוע אבל מבחינתה נראה ששום דבר לא כלול ב"מנוע" הזה.

לא התעצלתי ובדקתי במילון מה הגדרה של מנוע?
מנוע זה משהו ש"מניע", הוא לא רק הליבה החשמלית שמייצרת את הכוח – הוא מכלול שלם שכולל את החלקים המאפשרים את פעולת הסיבוב: הציר, המיסבים, האטמים, וכל רכיב שמאפשר את המימוש המעשי של כוח המנוע.

לכן, כשמישהו טוען "זה לא המנוע, זה הציר"– מדובר לדעתי בנסיון להתחמק מאחריות דרך הגדרות טכניות צרות.

ומה הפעם לגבי הרטיבות?

ברור שלא שטפתי וודאי שלא השריתי את המכשיר במים, אלא עשיתי בו את השימושים המיועדים לו במטבח.
המכשיר מיועד לשימוש במטבח - סביבה רטובה. אם רטיבות חודרת פנימה, לי נראה שזו אחריות היצרן לוודא אטימות תקינה ולהגן על המנוע מפני נזק.
אם מכשיר שנקנה למטבח אינו אטום כנדרש – זו תקלה במוצר, ולא סיבה לפסול את האחריות.

מישהו כאן נתקל בטיפול דומה?
מישהו כאן הצליח לממש אחריות אמיתית?

אם יש עוד מקרים כאלה, אשמח לאגד את התלונות ולהגיש לרשות להגנת הצרכן.
0 תגובות
שכן של הורי סיפר להם שמכיר קבלן מעולה, עבד איתו כמה פעמים
נתן את הפרטים שלו שנברר
ביררתי וקיבלתי עליו הרבה המלצות
מדובר ביהודי 'משלנו' -פאות ארוכות וכו'
שמעתי עליו שמביא רק פועלים סינים וכד' ועושה עבודה יפהפיה
לפני תחילת העבודה הקבלן הביא חוזה יפה ומסודר בו הוא מתחייב וכו'
משום מה, כשהתחילה הבניה, גילינו שהפועלים כן ערבים, פלסטינים.
תקופה קצרה אחרי תחילת העבודה התחילו הבעיות
כל בעיה שצצה- הקבלן רגוע ואומר- הכל בסדר, אין מה לדאוג זה יסודר
עם הזמן גילינו עוד ועוד שקרים והבטחות שלא יושמו,
הבטיח פועלים- בפועל כבר המון זמן לא זז שם כלום. מידי פעם 'זורק' לשם פועל
ובחישוב מחדש-גילינו ששיקר על מס' המטרים שבנה (טען שבנה שלד של X מטרים בזמן שבנה 5 פחות. כמובן שדרש תשלום גם על המטרים הנוספים)
מאז שגילינו לו שאנחנו יודעים על כך, ובעצם נשארו חייבים לו סכום מגוחך ביחס לכמות העבודה הגדולה שנותרה
הבן אדם התאדה
לא משיגים אותו בשום דרך
פניתי לאחת מאלו שהמליצו לי ושאלתי מה היה אצלם, מוזר שזה אותו קבלן
הפעם ביקשתי ממנה מס' טלפון של הקבלן... וזה לא אותו מספר!
התקשרתי למספר מהממליצה

מתברר שיש בב"ב שני קבלנים חרדים, בעלי אותו שם (הם בני דודים)
אחד מעולה, עם פועלים סינים
ואחד גנב

אז שימו לב כשמבררים על איש מקצוע, וכשמקבלים המלצות- להשוות מספרי טלפונים!
לא להסתפק בשם, מקצוע ועיר מגורים
אצלנו כנראה אין מה לעשות כבר
אבל לפחות שלא יהיו עוד שיפלו בפח הזה
(ורחמיי על הבן דוד שלו ששמו מוכפש שלא באשמתו...)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה