דרוש מידע אתם הורים לילדים עם לקות שמיעה ? (גם חד צדדי) תכנסו לעזור.

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש לקות שמיעה, ב"ה התאמנו מכשיר שמיעה ואני רואה שצריך כל הזמן אימוני שמיעה,בקגע שמפסיקים רואים הידרדרות בשמיעה.
אני לא מצליחה לשבת כל יום על זה וגם לא פעם בשבוע.
אני מחפשת סיפורי ילדים בכל רמה שיהיו באיכות הקלטה גבוהה בלי רעשי רק ומוזיקה.
אם יש לך אשמח שתעלי לפה.
וכן אשמח לדעת עם יש משהי עם לקות חד צדדית שהצליחה להוציא קצבה מביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אתם שולחים אותו לשמע קולינו או משהו בסגנון?

• הוסף לסימניות
מה עם המוסד? הגן או הבי"ס?
לא יכולים לעזור קצת בתרגילים?

• הוסף לסימניות
שאלתם אותם אם יש להם להעביר לכם?

• הוסף לסימניות
כמדומני שאימון ע"י האזנה להקלטה אינה יעילה די, כי אין בקרה אם אכן הילד שמע נכון. האם אין בסביבתכם הקרובה איזו נערה נבונה שתסכים לעשות איתו את האימונים הללו כמה פעמים בשבוע?

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות,
בנוסף לאימוני שמיעה עם הקלינאית כדאי מאוד להשמיע אל תוך המכשיר(בבלוטוס).
זה האימון הכי טוב כי הילד רוצה להבין את הסיפור.
אז אם יש פה איזה משהי שיש לה קשר למישהו שמקליט סיפורים כדוגמת חסדי נעמי , והוא יכול להעביר לנו רק את הפס קול הראשוני שהקליט, בלי מוזיקה והד. נשמח מאוד לקנות ממנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה