- הוסף לסימניות
בהחלט, לצערינו בדידי הווא עובדהמישהו יודע אם זה נורמלי שחברת ניהול דורשת מהדיירים בבנין חדש שהתאכלס סכום של מעל 600 ש"ח עבור ציוד ראשוני?, וזה חוץ מהתשלום החודשי שהוא מעל 260 ש"ח
בהחלט, לצערינו בדידי הווא עובדהמישהו יודע אם זה נורמלי שחברת ניהול דורשת מהדיירים בבנין חדש שהתאכלס סכום של מעל 600 ש"ח עבור ציוד ראשוני?, וזה חוץ מהתשלום החודשי שהוא מעל 260 ש"ח
מה זה לצערינובהחלט, לצערינו בדידי הווא עובדה![]()
באיזה עיר?שלום,
קיבלתי בעל כורחי את ניהול ועד הבית בבנין שלי משכן אחר לאחר תשע שנים שהוא ניהל, הבנין מלא חציו על ידי שוכרים שאינם מעוניינים בתענוג, וחציו בזוגות מבוגרים שאינם יכולים לתפקד כועד הבית.
אני אינני יכול להמשיך בתפקיד, ורציתי לקבל המלצות על חברת ניהול ועד בית זול לבנין 8 דיירים ללא מעלית, לניהול של גבייה ותחזוקה מינימלית, מנקה פעם בשבוע כבר יש.
אנחנו באותו מצבשלום,
קיבלתי בעל כורחי את ניהול ועד הבית בבנין שלי משכן אחר לאחר תשע שנים שהוא ניהל, הבנין מלא חציו על ידי שוכרים שאינם מעוניינים בתענוג, וחציו בזוגות מבוגרים שאינם יכולים לתפקד כועד הבית.
אני אינני יכול להמשיך בתפקיד, ורציתי לקבל המלצות על חברת ניהול ועד בית זול לבנין 8 דיירים ללא מעלית, לניהול של גבייה ותחזוקה מינימלית, מנקה פעם בשבוע כבר יש.
ירושליםבאיזה עיר?
אני כינסתי אסיפת דיירים היום והודעתי שזה יעבור לחברת ניהול, ואחד השכנים הציע שהוא יעשה את התחזוקה של הועד אבל הגבייה תיעשה דרך מערכת מסודרת יותר עם אפשרות של אשראי, האם יש למישהוא מערכת כזאת מומלצת הכי זול אם אפשראנחנו באותו מצב
קיבלנו ניהול ועד בית
עושים את המינימום ממש- אחד מילדי השכנים מנקה פעם בשבועיים.
גביה פעם ב 5 חודשים בערך
משלמים חשבון חשמל וזהו פחות או יותר.
אני עושה דרך נדרים פלוס וזה מצוין. עולה בערך 50 ש"ח לחודש. לשם השוואה חברת ניהול בדרך כלל לוקחת בערך 1000 ש"ח לחודש לבניין. אולי בבניין קטן כמו שלך יקחו פחות, אבל בכל אופן גבייה עצמאית דרך נדרים פלוס וכדומה תהיה בוודאות הרבה יותר זולה ויעילה מחברת ניהול.הגבייה תיעשה דרך מערכת מסודרת יותר עם אפשרות של אשראי, האם יש למישהוא מערכת כזאת מומלצת הכי זול אם אפשר
איך עושים דרך נדרים פלוס, ואיך פותרים את הבעיה כששכנים פשוט לא משלמים זה עדיין דורש עבודה לרוץ אחריהםאני עושה דרך נדרים פלוס וזה מצוין. עולה בערך 50 ש"ח לחודש. לשם השוואה חברת ניהול בדרך כלל לוקחת בערך 1000 ש"ח לחודש לבניין. אולי בבניין קטן כמו שלך יקחו פחות, אבל בכל אופן גבייה עצמאית דרך נדרים פלוס וכדומה תהיה בוודאות הרבה יותר זולה ויעילה מחברת ניהול.
תתקשר אליהם 03-7630543 הם שולחים לך טופס צריך לחתום ולהחזיר, ולעשות הו"ק לטובת נדרים פלוס על התשלום החודשי (מהחשבון של הועד בית-להעביר לפני כן קצת כסף לשם) ואז הם פותחים לך "קופה".איך עושים דרך נדרים פלוס, ואיך פותרים את הבעיה כששכנים פשוט לא משלמים זה עדיין דורש עבודה לרוץ אחריהם
תודה רבה עזרת לי מאדתתקשר אליהם 03-7630543 הם שולחים לך טופס צריך לחתום ולהחזיר, ולעשות הו"ק לטובת נדרים פלוס על התשלום החודשי (מהחשבון של הועד בית-להעביר לפני כן קצת כסף לשם) ואז הם פותחים לך "קופה".
כדאי לפתוח לפני כן חשבון בנק לוועד בית (צריך פרוטוקול ועד בית חתום על ידי השכנים שנבחרת לייצג אותם ולכתוב שהוחלט באסיפה לפתוח חשבון בנק) שמעתי שיש בנקים שלא אוהבים חשבונות של ועד בית, אני פתחתי במרכנתיל לא עשו שום בעיות.
זה פותר את הבעיה כי זה הו"ק וצריך רק פעם אחת לקבל מספר אשראי מהשכן, או שהשכן עושה בעצמו הו"ק דרך המכשיר הנמצא בכל בית כנסת. אם מחליפים כרטיס אשראי, נדרים פלוס שולחים התראה במייל שהכרטיס אשראי חזר ואז יש לך ממשק ניהול אתה נכנס ומחליף לו לכרטיס אשראי החדש. אפשר גם לעשות הו"ק בנקאי.
כמה מורשי חתימה יש בחשבון ועד בית? ניסיתי לפתוח בלאומי ובפועלים, דרשו לפחות 2 שכנים שיפתחו יחד חשבון?,כדאי לפתוח לפני כן חשבון בנק לוועד בית (צריך פרוטוקול ועד בית חתום על ידי השכנים שנבחרת לייצג אותם ולכתוב שהוחלט באסיפה לפתוח חשבון בנק) שמעתי שיש בנקים שלא אוהבים חשבונות של ועד בית, אני פתחתי במרכנתיל לא עשו שום בעיות.
אצלנו פתחו חשבון בבנק הדואר 2 דייריםכמה מורשי חתימה יש בחשבון ועד בית? ניסיתי לפתוח בלאומי ובפועלים, דרשו לפחות 2 שכנים שיפתחו יחד חשבון?,
בנוסף הבנת שחשבון ועד בית מסווג מבחינת עמלות כחשבון עסקי מה שמייקר מאוד את העניין, האם נכון?
במרכנתיל פתחתי לבד בלי שכן נוסף.כמה מורשי חתימה יש בחשבון ועד בית? ניסיתי לפתוח בלאומי ובפועלים, דרשו לפחות 2 שכנים שיפתחו יחד חשבון?,
בנוסף הבנת שחשבון ועד בית מסווג מבחינת עמלות כחשבון עסקי מה שמייקר מאוד את העניין, האם נכון?
שבוע טוב,כמה מורשי חתימה יש בחשבון ועד בית? ניסיתי לפתוח בלאומי ובפועלים, דרשו לפחות 2 שכנים שיפתחו יחד חשבון?,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים