דרוש מידע אתם יכולים לעזור לי? כנסו ותנסו לפחות...

• הוסף לסימניות
הזמנתי בעלי אקספרס לתאומים החמודים שלי תחפושות כאלו.
-.jpg_50x50.jpg_.webp

הבעיה, שהגיע רק אחד מתוך שניים. וכמובן שא''א לחפש זוג תאומים בתחפושות אחרות....
אז אבקשכם אם מישהו יכול לעזור לי, גם להבין מה כוונת ההודעה של עלי, וגם אם יש למישהו בהשגחה פרטית תחפושת כזאת במידה קטנטנה [תינוקות בני חודשיים].
1678051656616.png

• הוסף לסימניות
מבחינת עלי- החבילה הגיעה בשלימותה. בטוח שהזמנת 2? קודם כל מומלץ לבדוק.. ואם כן הוזמנו 2, יש לפנות למוכר לבירור ולפיצוי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הזמנתי בעלי אקספרס לתאומים החמודים שלי תחפושות כאלו.
-.jpg_50x50.jpg_.webp

הבעיה, שהגיע רק אחד מתוך שניים. וכמובן שא''א לחפש זוג תאומים בתחפושות אחרות....
אז אבקשכם אם מישהו יכול לעזור לי, גם להבין מה כוונת ההודעה של עלי, וגם אם יש למישהו בהשגחה פרטית תחפושת כזאת במידה קטנטנה [תינוקות בני חודשיים].צפה בקובץ המצורף 1332124
איפה אתם גרים?

• הוסף לסימניות
דווקא בגלל שהם תאומים, אולי זה רעיון שיתחפשו לשאינם תאומים....

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אשתי רוצה בדיוק אותו דבר, וזה לא. בכל אופן. תודה.

אנחנו בירושלים.
לגיסתי יש כזה בדיוק, מה שזכור לי, וגרה באשדוד.
אם רלוונטי אני אשאל אותה בבוקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה