כללי אתם לא יודעים מה קרה לי!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לכתוב כותרת המשקפת את תוכן האשכול במלואו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פפפ;720294:
אנשים מתלוננים שהPDF שאני שולחת להם לא נפתח / נתקע באמצע
עד היום שלחתי מאות פידיאפים שסגרתי באותה צורה ובחיים לא נתקלתי בבעיות:mad::mad::mad:

מישו יכול לעזור לי???? :rolleyes:
אודה על כל תגובה

תבדקי באיזו תוכנה הם קוראים אותו,
יתכן שלא באקרובט רידר וזה מקור הבעיות.

• הוסף לסימניות
אם הרבה אנשים מתלוננים אולי הבעיה היא אצלך... איך את סוגרת?

• הוסף לסימניות
תבדקי באיזו תוכנה הם קוראים אותו,
יתכן שלא באקרובט רידר וזה מקור הבעיות.
בדקתי, לא זה הסיבה
אם הרבה אנשים מתלוננים אולי הבעיה היא אצלך... איך את סוגרת?
אני סוגרת מאינדי PRESS QUALITY
מה יכול להיות? יתכן שזה ווירוס אצלי שנטפל PDF ? (פשוט הרבה זמן לא עשיתי סריקה לאנטיוירוס)

• הוסף לסימניות
מה הקשר וירוס?
ייתכן וסגרת על Acrobat 8/9 דהיינו (Compatibility 1.7) ואת זה הם לא יכולים לפתוח כי יש להם גירסה ישנה. (הגם שאמור להיפתח להם, אבל אם יש לך כל מיני דברים מוזרים בפידיאף כמו אינטראקטיב, ייתכן וזה לא ייפתח בגירסה ישנה יותר).

• הוסף לסימניות
אנשים שפתחו קבצי PDF שלי במציג של ג'מייל,
או בתוכנות אחרות קיבלו בעיות מבעיות שונות ומשונות שנפתרו במעבר למציג של אדובי.

• הוסף לסימניות
לפעמים הסורק וירוסים של ג'ימל משבש תוכן בPDF.
נסו לשלוח בקובץ ZIP

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
באחד הקבצים באמת היה אינטראקטיב אבל סגרתי על אקרובט 5 ונתקע ללקוח באמצע המצגת...
וגם מאיזה דפוס לא הצליחו לפתוח (קובץ אחר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה