מאד יקר!האם התנאים שמציעים לי הגיוניים או שאלו אחוזי ריבית גבוהים מדי?
תודה!
האם התנאים שמציעים לי הגיוניים או שאלו אחוזי ריבית גבוהים מדי?
תודה!
מוזר.ממש אין לי קשיים בניהול חשבון.
אולי בגלל שזה סכום נמוך? 250000
כדאי לנסות בבנקים אחרים?
בנק ירושלים.מוזר.
הפוך שמבקשים קצת, אמורים לקבל בזול לא ביקר.
בקצב הזה כדאי לך לבדוק הלוואות שונות, לא משכנתא.
איזה בנק הביא לך את ההצעה?
כמעט שאלתי לבד, זה לא בנק, זה שוק אפור.בנק ירושלים.
הלוואה מבנק שהיא לא משכנתא? לא יותר משתלם לקחת משכנתא?
אפשר לשאול פה-האם התנאים שמציעים לי הגיוניים או שאלו אחוזי ריבית גבוהים מדי?
תודה!
זה לשיפוצים. אין משכנתא על הבית.זה נראה משכנתא לכל מטרה ולא לבניה.
יש היתר בניה?
יש משכנתא קיימת?
בכל מקרה זה מאד יקר, פשוט הולכים לעוד 3-4 בנקים, רצוי גדולים יותר מבנק ירושלים ומנסים להוזיל, ואז עם ההצעה הזולה ביותר הולכים שוב לבנקים הנוספים ומנסים להוזיל יותר.
לא בטוח. נראה די סבירמאד יקר!
הצעה ממש חצופה (אא"כ יש לכם קשיים גדולים בניהול חשבון וכו').
עכשיו שזה מתברר שזה לשיפוץ, זה באמת לא כ"כ נורא, אם כי בבנקים אחרים יקבלו הצעות טובות בהחלט.לא בטוח. נראה די סביר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים