קורונה אתם מבינים מה אתם גורמים??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יעקב ריבלין: ‏גורמים במשרד הבריאות אומרים לי הבוקר שלפי הקריטריונים שלהם המצב בשכונות החרדיות בסגר לא גרוע יותר מישובים אדומים אחרים. אלא שבמל״ל מעריכים שעל כל מאומת חרדי יש עוד אחד שלא הלך להבדק ומכפילים את המספרים.

• הוסף לסימניות
מבינים מה כתוב פה...
שבמל"ל מעריכים, ולכן סוגרים...
האם הם יודעים מה בדיוק הולך בכל מקום בארץ מבחינת אלו שלא הולכים להבדק...
מהיכן נשמע במדינה מתוקנת שקובעים דברים לפי הערכה...

בנוסף, התודה נתונה לכתבים כמו ריבלין ושות' שחייבים לפרסם בכל מקום שאצל החרדים לא הולכים להבדק
לא משנה אם זה נכון או לא... ולא משנה מה המצב בכלל הציבור בנושא זה...

• הוסף לסימניות
יעקב ריבלין: ‏גורמים במשרד הבריאות אומרים לי הבוקר שלפי הקריטריונים שלהם המצב בשכונות החרדיות בסגר לא גרוע יותר מישובים אדומים אחרים. אלא שבמל״ל מעריכים שעל כל מאומת חרדי יש עוד אחד שלא הלך להבדק ומכפילים את המספרים.
ברור אחרי שחייבו אותם לחשוף את הקריטוריונים... מה יגידו
אתה חושב שיש להם רוח הקודש והם יודעים מי כן נדבק ומי לא?
על תל אביב הם לא יעזו להגיד את זה אפי' שהרבה שם לא הולכים להידבק
איך אמר לי מכר שגר בתל אביב
לא יודע מה אתה חושב אבל אני לא הלכתי להיבדק וכך הרבה אנשים שאני מכיר
אין לי פריווילגיה לשבת בבית חודשיים ולהפסיד כסף

• הוסף לסימניות
עושה רושם שהם משתדלים להתנהל באופן שנאבד את שרידי האמון שנותרו לנו במערכת.
כך יוצרים ביטחון לאומי:(

• הוסף לסימניות
ממוצע חולים ל-10 א' נפש ב-3 השכונות הליטאיות הגדולות בי-ם (רמות, נוה יעקב ורמת שלמה): 34.1. 3 השכונות החסידיות הגדולות בעיר (מטרסדוף-אונסדורף, ת. מרכזית, וצאנז-בעלזא): 58.3. מודיעין עילית (ליטאית): 38 חולים ל-10 אלף תושבים. ביתר עילית (חסידית): 86 (עקפה את ב"ב בפער גדול!) אהרן רבינוביץ

• הוסף לסימניות
ברור אחרי שחייבו אותם לחשוף את הקריטוריונים... מה יגידו
אתה חושב שיש להם רוח הקודש והם יודעים מי כן נדבק ומי לא?
על תל אביב הם לא יעזו להגיד את זה אפי' שהרבה שם לא הולכים להידבק
איך אמר לי מכר שגר בתל אביב
לא יודע מה אתה חושב אבל אני לא הלכתי להיבדק וכך הרבה אנשים שאני מכיר
אין לי פריווילגיה לשבת בבית חודשיים ולהפסיד כסף
יש גם חרדים בתל אביב...

• הוסף לסימניות
ממוצע חולים ל-10 א' נפש ב-3 השכונות הליטאיות הגדולות בי-ם (רמות, נוה יעקב ורמת שלמה): 34.1. 3 השכונות החסידיות הגדולות בעיר (מטרסדוף-אונסדורף, ת. מרכזית, וצאנז-בעלזא): 58.3. מודיעין עילית (ליטאית): 38 חולים ל-10 אלף תושבים. ביתר עילית (חסידית): 86 (עקפה את ב"ב בפער גדול!) אהרן רבינוביץ
זה כולל את החולים בגל הראשון ?
זה כולל גם את המחלימים ?

• הוסף לסימניות
תחליט למי אתה מאמין לריבלין או לרבינוביץ
הנתונים קצת סותרים

• הוסף לסימניות
אז עכשיו צריך לחייב את קבינט הקורונה לפרסם את מקורות המידע המודיעיני שלהם לגבי כמות אי הנבדקים אצל חילונים מול חרדים (כידוע שחסידויות שלמות של עשרות אלפי משפחות לא נבדקות).

• הוסף לסימניות
אם זה נכון זה וואהו!
הזוי!
אבל זה שמחשבים את ביתר חסידית כולה זה כבר מוכיח על חוסר נאמנות בסיסית של הנתונים כאן.

• הוסף לסימניות
אתם מבינים מה אתם גורמים????צפה בקובץ המצורף 687893
ממש מסכנים שהכניסו אנשים לבידוד והצילו את חייהם.
ממש מסכנים שהפסידו חתונת הדבקה המונית. האם היו יכולים לסלוח לעצמם אם היו יודעים שגרינשטיין גרם לחתונת הדבקה המונית שהרגה ח"ו את הסבא או הסבתא של...

• הוסף לסימניות
כל אחד רואה את מה שהוא רוצה לראות....

אפשר גם להבין שלא כדאי להיבדק בכלל, כדי שלא יהיה בסיס ל'חישובים' כאלו ואחרים.

בסופו של דבר, עבור הציבור החילוני, אנו גוש אחד, וכל הניואנסים הפנימיים לא עוברים את סף תודעתם.
ובעיקר צריך להבין שלא רלוונטי למל"ל כיצד הציבור מתנהל.
בכל צורת התנהלות הם ימצאו את האליבי להפוך את הציבור החרדי לשק איגרוף ו/או שפן נסיון.

• הוסף לסימניות
אלא שבמל״ל מעריכים שעל כל מאומת חרדי יש עוד אחד שלא הלך להבדק ומכפילים את המספרים
אם כאשר מבקשים מהם נתונים, הם מתחילים לתת הערכות...
מצבנו עגום למדי.

הבוקר אחת העובדות דיווחה שלא מגיעה כי יש חום,
אמרתי לה שהיא לא חוזרת בלי בדיקה -
הייתה בהלם , למה להבדק?
ולא, היא לא דתיה.

אבל למשרד שלנו היא תכנס רק עם אישור שלילי [מותר לה להרגיש טוב שאומרים לה שהיא שלילית]

• הוסף לסימניות

מה זה אומר שהליטאים יותר נזהרים או שהחסידים יותר נדבקים?

מה שאני רואה הליטאים באמת יותר נזהרים, אבל מאידך החסידי פחות נדבקים. לא?

• הוסף לסימניות
השאלה מי הגורם?
אלה שכן נבדקים ומעלים את האחוזים ויוצרים סגר?

אלה שמפרסמים את זה?

או אלה שלא נבדקים ומעלים את התחלואה?

אולי באמת הקריטריונים צריכים להיות לפי מאושפזים.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר, עבור הציבור החילוני, אנו גוש אחד, וכל הניואנסים הפנימיים לא עוברים את סף תודעתם.
ובעיקר צריך להבין שלא רלוונטי למל"ל כיצד הציבור מתנהל.
בכל צורת התנהלות הם ימצאו את האליבי להפוך את הציבור החרדי לשק איגרוף ו/או שפן נסיון.
חותם על כל מילה,

הפריע לי החד-כיוניות של ההודעה הפותחת.

• הוסף לסימניות
שהחולניות וההכללה חדרה גם למחננו ובהנף מקלדת חורצים גורל של ציבור שלם, יש חסידויות גדולות שנזהרים בנושא הקורונה כמעט כמו חמץ בפסח (קרלין, בויאן, גור ועוד), ויש קהילות ליטאיות שמקפידים לא להישמר כמו ההקפדה של אחרים להגיע לסדר לימוד בזמן. די להכללות !
מה שאני רואה הליטאים באמת יותר נזהרים, אבל מאידך החסידי פחות נדבקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה