כללי אתם מוזמנים לאתר שבניתי-גלריה ויזואלית

• הוסף לסימניות
בשעה טובה לאחר חצי שנת עבודה "מפרכת"של מיון וניקוי מאות תמונות (עד כמה שגרפיקה יכולה להיות מפרכת...) האתר מוכן.
אמנם זה לא גרפיקה טהורה במובן המוכר אך בהחלט קשור לענין.
האתר אמור לתת מענה לעשרות האנשים ששמעו על המוצרים הלא שגרתיים שקיימים בגלריה ומכקשים דרך לראותם בלי להטלטל בדרכים עד אלינו(בקרית ספר)
ניסיתי ליצור תצוגה ויזואלית, האם לדעתכם הצלחתי במשימה?
וכמובן,זה המקום להודות לפרוג על האכסניה הנאה שבלעדיה ספק רב אם האתר שרבים מצפים לו היה קורם עור וגידים.
אתם מוזמנים לביקור: http://www.glik.prog.co.il

• הוסף לסימניות
רעיון מאוד חמוד!
לדעתי, צריך להפחית ולקצר את המלל מכל האתר!
זה מאוד עמוס, ולא נותן חשק לקרוא..

• הוסף לסימניות
מוצרים נחמדים במבחר רחב,
אבל--- גרפיקה ברמה נמוכה, חבל.
קחו מעצבת שתתן חיות לאתר, שיהיה מענין להסתובב...

• הוסף לסימניות
חשבתי שכתוב "לרוץ להגדלה" - כתב לא ברור, ולא מושך לקרוא.
מדי עמוס

• הוסף לסימניות
את כל המלל על החברה ועליכם כדאי להכניס בלשונית נפרדת תחת "עלינו" או משהו כזה. בדף הבית רק פרטיים עיקריים.
מה שמשך את עיני במיוחד, שאפשר לראות ליד כל מוצר את החומר והמחיר. זה מעניין וכדאי להשאיר את זה בעמוד ראשי.

• הוסף לסימניות
ממש נראה מקום שיש לו מה למכור אך יחד עם זאת, ולטובתך בלבד אני כותבת, נראה אתר שמבריח לקוחות. אני קצת מרגישה רעה ככה להגיד אחרי חצי שנת עבודה אך עדיף מאשר לקוחות יצביעו בידיים ויצאו מהאתר כלעומת שבאו.

היום הדור מאד חיצוני ורדוד ואם האתר לא ימשוך אותו עיצובית- לא משנה שתציעי שם זהב ויהלומים כמעט בחינם- אנשים פשוט לא יקראו ולא ידעו.

ושוב, אני ממש מרגישה כמה לא נעים לחטוף מכולנו את הסטירות לחי הללו אך תעשי חושבים, אפילו תחכי מעט חודש חודשיים ותגשי לעיצוב אתרים מקצועי. ועל הדרך קצת קידום לא יזיק, והמינימום שבמינימום אפילו בשבילך- תהפכי כמה שיותר מהמלל למלל חי של html ולא כתמונה כדי שגוגל יקרא את מה שכתוב בו ויציג אותך למתענינים בתחום.

• הוסף לסימניות
תגובת ה"גלריה"
לכל המגיבים תודה רבה עזרתם לי מאד!כל ההערות צודקות!
אכן, שקלתי הרבה מאד את נושא האתר איך וכיצד, ולא דוקא בגלל השיקול הכספי
(לגבי חצי שנת עבודה-זה לא עיצוב האתר אלא מיון מאות תמונות ,חלוקתם לקטגוריות ו..ניקוי וכל זה ודאי צריך)
האתר בעקרון לא נועד לטיול אלא יותר לחיפוש משהוא ספציפי למי שמעונין במוצר מסוים.
עד היום כבעלת חנות נוצרה לי בעיה עם לקוחות מרוחקים שרצו מוצרים והייתי עסוקה הרבה בשליחת תמונות במייל למנהלים,גבאים,ואפילו נשים פרטיות שהעדיפו לסגור עסקאות אישיות בשעות העבודה דרך האינטרנט של המעביד...כמובן שזה היה מסובך ולפעמים הפסדתי לקוחות כי לא הצלחתי תמיד לשלוח תמונות מהרגע להרגע לאנשי הדקה התשעים...
ולנישה הזו נכנס האתר, כשלנגד עיני עמדו לפני הכל השיקולים הבאים:
מגוון מוצרים וסגנונות לכל נושא
תמונות ברורות
כל המידע האפשרי לגבי המוצר
השיקול של יופי האתר פחות נלקח בחשבון מכיון שאין לי ידע באתרים להעביר לגורם חיצוני זה מסובך.
ודרך אגב יש הרבה אתרים משעממים באינטרנט מלאי מלל המיועדים למי שמחפש מוצר ספציפי ויש להם מכירות יפות...
המסקנה שלי מהתגובות שהמטרות שלי אכן התקיימו ועל כן תודה למגיבים.
ולגבי דף הבית באמת התלבטתי ואשנה לפי ההערה
ולגבי היופי -אני באמת לא יודעת, אם לקוח מתקשר ורוצה תמונה הוא יברח בגלל החסרון הזה?
ימים יגידו בינתיים אני מנסה ואני לוקחת בחשבון שיתכן ואצטרך לשנות
בכל אופן תודה לכולם

• הוסף לסימניות
השדרוג יפהפה והמחירים טובים.
שמרתי במועדפים, כשתהיה שמחה אשמח להזמין משהו.

• הוסף לסימניות
עוד הערה חשובה:

הכנת התמונות לאתר נעשתה בצורה לא מקצועית.
תמונות כבדות בפורמט BMP. זו בעיה קריטית במה שקשור למשקל האתר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בעמוד של האומנות בזכוכית חסרה גלרית תמונות לקטגוריות F1 F2

• הוסף לסימניות
מזל טוב, עלי והצליחי!

כמי שלוותה את הגלרייה בשלביה הראשונים (בתור עובדת לשעבר במונוליין :)) אני שמחה לראות כמה התפתחה מאז הגלריה. בלי עין הרע, את מציעה מבחר מיוחד במינו!!!
קראתי את תגובתך לביקורות השונות, ואני עדיין חושבת שכן, האתר צריך שדרוג. בהחלט. נכון, לקוח שכבר בטוח שהוא מעוניין אולי לא ירתע, אבל לקוח שמסתפק בין שתי הצעות עלול לסגת אחור, וחבל.
האתר לא נראה מספיק... קחי מישהי מקצועית!!! זה חשוב ביותר!!! אי אפשר לומר העיקר התוכן, העולם היום חיצוני מדי, ובוודאי האינטרנט. אני בטוחה שגם בקרית ספר עצמה תוכלי למצוא גרפיקאית מקצועית בעיצוב אתרים (לא אני...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה