מידע שימושי אתם מכירים אתר טבע מעניין וכיפי?

• הוסף לסימניות
פארק המשפחה בכרמיאל פתוח? מישהו יודע?
נחל עמוד תחתון- מישהו יודע איפה זה נמצא? הכוונה לשמורה ללא תשלום.
פארק המשפחה פתוח...

• הוסף לסימניות
יש אולי רעיון למסלול באזור צפת גם עם תח"צ? לא משנה האורך או הקושי. תודה

• הוסף לסימניות
יש אולי רעיון למסלול באזור צפת גם עם תח"צ? לא משנה האורך או הקושי. תודה
יש את מערת עלמה - צמוד למושב עלמה (רבע שעה מצפת, יש תח''צ)
אחלה רעיון לטיול!
חובה להגיע מצויידים בפנסי ראש..
אם צריך עוד פרטים אני אוכל לכתוב

• הוסף לסימניות
אם צריך עוד פרטים אני אוכל לכתוב
אשמח לעוד פרטים.
איזה קו ואיפה יורדים? מה אורך המסלול? מהאופי המסלול (מישורי, הררי, קל, קשה וכו') ואם יש עוד משהו שצריך לדעת...

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד פרטים.
איזה קו ואיפה יורדים? מה אורך המסלול? מהאופי המסלול (מישורי, הררי, קל, קשה וכו') ואם יש עוד משהו שצריך לדעת...
כמדומני קו 15 (אפשר לברר ב*8787)
המסלול הוא במערה...
עם חלקים קצת קשים של מעברים צרים וכו'
אורך המסלול הוא בין שעה וחצי ל-3 שעות
זה מסלול של הלוך- חזור, לא סיבובי,
וחובה להביא פנסי ראש!!
ישנם הרבה פיצולים לאורך המסלול כך שצריך לשים לב לסימונים..
אמממ...זהו נראה לי...

• הוסף לסימניות
משהו באזור ירושלים יש לכם?

• הוסף לסימניות
משהו באזור ירושלים יש לכם?
נחל אוג- (בצומת אלמוג)
עין פרת (אבל המים מזוהמים)
ליפתא
יער ירושלים- יש כמה חלקים...
עמק הצבאיים
עין לבן
סטף
נחל חללים
זה לבנייתם מה שאני זוכרת...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה