כללי אתם מכירים את אלו שלא מבינים רמזים????

• הוסף לסימניות
פתגם ידוע: עם משפחה אוכלים רק קוגעל!
ואם דוקא כן רוצים עבודה. אז לא בתשלום ח"ו. ואז לא מחוייבים לכלום - אין לי זמן כרגע, או לקוח יושב איתי כעת. [בנק התירוצים לא נגמר...]

• הוסף לסימניות
את בעצמך אומרת שהיא לא מבינה רמזם. משמע- אין טעם לרמוז לה, אלא לומר לה בחביבות: "זו העבודה שלי, בעלי לא מרשה לי לעבוד בחינם. אבל אני אעשה לך הנחה קטנה, בסדר?"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל ברג;988063:
את בעצמך אומרת שהיא לא מבינה רמזם. משמע- אין טעם לרמוז לה אלא לומר לה בחביבות: "זו העבודה שלי, בעלי לא מרשה לי לעבוד בחינם. אבל אני אעשה לך הנחה קטנה, בסדר?"

בשביל מה צריך כאן את הבעל?
את כן רוצה לעבוד בחינם???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;988115:
בשביל מה צריך כאן את הבעל?

הבעל זה תרוץ מצוין לכל בעיה.

וכן להפך...
אבי שליט"א נסע פעם באוטובוס ועלתה גברת [שחסר לה כסף לקנות בגד שלם...]
והתישבה לידו.
מיד קם ונעמד.
ההיא התחילה: "אתם החרדים...."
ענה לה אבי: "את האמת, שלי זה פחות משמעותי, אשתי לא מרשה לי...";)
ונשתתקה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;988050:
לא צריך הרבה להתנצל ולהתגונן כאילו את עושה משהו לא בסדר.
אפשר להגיד - אני מאד עסוקה עכשו, ואין לי זמן לקבל עבודה נוספת, אוכל לתת לך שמות של כמה חברות שלי שתוכלנה לעשות את זה...
או - זה יהיה לך יקר אצלי, עדיף לך לקחת מישהי יותר זולה

ככה אני עונה, מילה במילה...
במשפחה יודעים שאני מאווווד עסוקה ומאוווווווווווד יקרה!!:)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת...
אולי כל הבעיה היא שאנחנו (הכוונה לכל בעלי המקצוע) מסבירים למי שמבקש שזה לוקח זמן ואנחנו עסוקים וזה קשה.
זה לא מעניין אותם והם גם לא מבינים את זה.

לי יש תשובה קבועה לבקשות חינמיות לצילום (כמובן שבנוסח הבקשה לא מוזכרת החינמיות) :

בשמחה אני יכולה לצלם בשבילך 2 שניות! זה עולה 5000 ש"ח (לדוגמא) אפילו תקבלי הנחה כי את חברה/ קרובה שלי!

אופס! היא בכלל חשבה שזה עולה 3 שקל והיא תקבל את זה בחינם. :)

בינתיים כל מי שקיבל כזאת תשובה הבין את הרמז.

• הוסף לסימניות
חביבותי, אתן כל הזמן מדברות פה על תוכנות חינמיות לעיצוב אלבום דיגיטלי.
אז אולי מי מביניכן תסכים להעלות אותן כאן בבקשה?!

נ.ב. אני לא מנצלת אתכן חלילה! אני מבינה ומאמינה שאתן ננווווווווררראאאאאאאאאאאאא עסוקות, אז רק מי שיכולה ומסכימה - - -

תודה מראש למי שתסכים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;988190:
חביבותי, אתן כל הזמן מדברות פה על תוכנות חינמיות לעיצוב אלבום דיגיטלי.
אז אולי מי מביניכן תסכים להעלות אותן כאן בבקשה?!

נ.ב. אני לא מנצלת אתכן חלילה! אני מבינה ומאמינה שאתן ננווווווווררראאאאאאאאאאאאא עסוקות, אז רק מי שיכולה ומסכימה - - -

תודה מראש למי שתסכים!!!

תכנסי לאתר של חברת CBOOK, יש שם תוכנה להורדה (להדפסה אצלם)

• הוסף לסימניות
אני מראש אומרת שאני לא מתעסקת עם אלבומים כי אין לי זמן לזה (וזו האמת).
מכוונת לאתרים שיש שם תוכנות מוכנות, ואם בכל זאת מתעקשים אני אומרת שלא שווה להם לעצב אצלי אלבום כי גם אני אעשה אגבה על כך מחיר מאוד יקר שהן לא תרצנה לשלם.

אם בכל זאת מתעקשים ש"אולי תפני אותי לחברה שלך שתעשה לי" אני אומרת (וגם זו אמת) שבעבר ביררתי למישהי אצל גרפיקאית שמתמחה בעיצוב אלבומים כמה היא תיקח לעיצוב אלבום והיא נתנה מחיר של 1000 ש"ח. בדר"כ מיד מבקשים את הכתובת של האתר החינמי... :)

לגבי דברים אחרים, יודעים שהמחירים שלי לא זולים באופן כללי - אז אם רוצים משהו מושקע באים ומשלמים ואם לא אז הולכים למישהי אחרת ומשלמים לה שכר הפסד וזה בסדר גמור מבחינתי...

• הוסף לסימניות
אצלי עוד יותר גרוע.
אני לא גרפיקאית, אך בעבודה שלי אני משתמשת בפוטושופ אז אני מכירה את התוכנה.
קרובי משפחה אומרים "אם את יודעת קצת גרפיקה, למה שלא תעשי לי מודעה..."
בגלל שזה לא העבודה שלי, אין לי מחירון לזה, וגם, אני יעבוד פי כמה לגרפיקאית מנוסה בשביל תוצאה פחות מקצועי. בקיצור לא מתכון טוב...
אחרי כמה אי נעימויות אמרתי "אני לא גרפיקאית. נקודה" ונתתי מספר של בת דודה גרפיקאית. שיהיה לה עבודה...
דווקא על העבודה שלי אין לי בעיה לקחת מחיר נורמלי מהמשפחה...

בנושא האלבום דיגיטלי, אני כבר עשיתי כמה בתוכנה פוטו בוק והייתי מאד מרוצה.
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
התייעצתי עם בת דודה שהיא גם מעצבת פנים
בנוגע לבנייה ותכנון
היא עזרה בשמחה
אך לא הסכימה לקחת עבודה בתשלום
היא אמרה לי: למשפחה אני לא עושה עבודות, אך אם זה רק ייעוץ והדרכה קלה בכיף בחינם
אני עשיתי תוכנית
שלחתי לה והיא נתנה הערות
בערך שלוש פעמים

• הוסף לסימניות
מעשה במסגריה שהייתה בראש העין הישנה, יום גשום אחד נסגרה המסגרייה, לשאלת בעל הבית מדוע סגר? השיב: ראש העין הישנה היא כמו משפחה גדולה, כל אחד היה מגיע אלי עם איזה עבודה ואומר "אם תוכל לעשות את זה על הדרך... אבל על הדרך...." 'על הדרך, על הדרך... נסגרה המסגרייה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה