מידע שימושי אתם ממודיעין עלית, יש לכם ילדים, ואין לכם רכב?

• הוסף לסימניות
אז מה אתם עושים איתם בבין הזמנים?
איפה אתם מטיילים ואיך???
נהיה לי סיוט מהרעיון שצריך לנסוע בכמה אוטובוסים בצורה מוזרה קודם לבני ברק או לירושלים ואז בעוד אוטובוס לעיר בה הפארק ואז שוב בעוד אוטובוס פנימי:mad::mad::mad:

יש לכם רעיונות כייפיים בלי נסיעה מסייטת?
או בילויים באיזורינו?

• הוסף לסימניות
אנחנו ממודיעין עילית. עם ילדים קטנים. בלי רכב. נהנתי מהנסיעות של קווים לכמה אטרקציות שהיו בבין הזמנים האחרון. גם נוסעים להורים לכמה ימים ומטיילים איתם לשמחתם הרבה.
ובאמת, לא קל העניין.

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה קווים עשו קו ייעודי לפארקים - בגין, פארק לאומי.
ולגבי אתרים אחרים -
משתדלים למצוא אתרים של עד שני אוטובוסים. מעבר לזה, הילדים כבר לגמרי משתגעים :eek:

• הוסף לסימניות
אני יודעת על הרבה ששוכרים דירות בחיפה/ אשדוד ומשם עושים אטרקציות כיפיות שמצריכות אוטובוסים בלבד.

יש כאלו שמחליפים/שוכרים דירה עם בני ברק/ירושלים ונהנים מהחלפת אווירה.
כשהייתי ירושלמית צעירה, החלפנו עם בני דודים בני ברקיים דירה, והיינו נוסעים כמעט כל יום לשרתון, הולכים לפינת חי של פארק ברוקלין, ומתהלכים ברבי עקיבא להנאתנו. היה כיף!

• הוסף לסימניות
פינת החי "למען החי" בברכפלד. יש שם רכיבה על חמוד. טיול במין טנדר פתוח בשדות [נראה לי] חיות, תוכים, טרמפולינות, רכבי באגי ועוד. לא הכי מטופח אבל מאוד נחמד לילדים קטנים ובנסיעה פנימית אחת מכל מקום בעיר.
פינת החי נמצאת בפינה של רבי עקיבא והלל ושמאי. קוים 2,4,6,3 [בקיצור כל הקווים לברכפלד]

ולא אין לי שם מניות...

• הוסף לסימניות
אוטובוס למודיעין, רכבת לחיפה פארק הכט - וחזרה. אטרקציה מבוקר עד ליל.
ארוחת ערב בחשמונאים ב"פארק אודליה" (נכנסים לחשמונאים ובצומת הראשונה ימינה) ואם אתם קצת יותר גדולים אז תלכו לשם ברגל ולא באוטובוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1698851:
אוטובוס למודיעין, רכבת לחיפה פארק הכט - וחזרה. אטרקציה מבוקר עד ליל.
ארוחת ערב בחשמונאים ב"פארק אודליה" (נכנסים לחשמונאים ובצומת הראשונה ימינה) ואם אתם קצת יותר גדולים אז תלכו לשם ברגל ולא באוטובוס
איזה קו מגיע לחשמונאים? והאם זה הרבה ללכת?
ואיזה סגנון פארק זה?

• הוסף לסימניות
אנחנו עונים על כל הקרטריונים;)
באמת מגוון הארקציות כאן באזור מצומצם למדי..
יש כמובן את ענבה, היינו שם לא מזמן ובדרך עצרנו בכניסה לקניון יש שם מיזרקות, הבנות שלי קיפצו שם שעתיים ולא הסכימו לזוז... היה ממש כיף
אפשר לנסוע לרידינג, זה באמת יותר מורכב, אבל לא צריך להגיע עד ב"ב, נסענו עד אלוף שדה ומשם לא זוכרת איזה קו, היה סביר ביותר
ליער בן שמן גם יצא לי לראות שהרבה נוסעים, אין לי מושג מה יש שם
מרכבת מודיעין לכל מיני... כמו חיפה, עכו וכו'
זה מה שעולה לי כרגע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;1698863:
איזה קו מגיע לחשמונאים? והאם זה הרבה ללכת?
ואיזה סגנון פארק זה?

כתבתי למעלה- קו 11. ממש לא הרבה דרך- כמה דקות. יש בפארק הרבה משטחי דשא וגם פינה עם מתקנים

ימים א-ה
ממודיעין עילית 07:30, 8:05, 8:30, 9:30, 11:30 ואח"כ כך שעה [בחצי] עד 20:30 אוטובוס אחרון
מחשמונאים 7:00, 8:00, 9:00, 10:00, 12:00, ואח"כ כל שעה עגולה עד 20:00- אוטובוס אחרון

יום ו'
ממודיעין עילית 07:30, 8:30, 9:30, 11:30, 12:30
מחשמונאים 7:00, 8:00, 9:00, 10:00, 12:00, 13:00

• הוסף לסימניות
הבעיה ברכבת שמסובך להגיע אליה.
אוף! למה אין תחבורה נורמלית למודיעין?
(רק קו 335 פעם ב... ורק מהמסוף, כך שצריך עוד אוטובוס פנימי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1699389:
הבעיה ברכבת שמסובך להגיע אליה.
אוף! למה אין תחבורה נורמלית למודיעין?
(רק קו 335 פעם ב... ורק מהמסוף, כך שצריך עוד אוטובוס פנימי)

החל מיום ראשון שעבר הוחלף מספר הקו לבית שמש לקו 885....
ואפשר לקחת אוטובוס לכיוון ירושלים, לרדת בשילת ומשם לעבור לתחנה שבטרמפיאדה לחיילים בכניסה למודיעין ומשם כל אטובוס [כמעט] מגיע לרכבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1699409:
ואפשר לקחת אוטובוס לכיוון ירושלים, לרדת בשילת ומשם לעבור לתחנה שבטרמפיאדה לחיילים בכניסה למודיעין ומשם כל אטובוס [כמעט] מגיע לרכבת

אכן, אפשר.
זה לוקח בממוצע 50 דקות.

(נוסעת קבועה לכיוון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1699409:
אז זהו ששוב את נאלצת להישרך עם הילדים ולהשתמש עם מלא אוטובוסים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהוסיפו עכשיו הרבה קוים לעוד מקומות בארץ.
בכל אופן, אני יודעת שהולכת לצאת חוברת עם עשרות פעילויות ומופעים לימי החופשה. אז יש למה לצפות.

• הוסף לסימניות
עם הרכבת ישנה אופציה:
1.לסוע עד נתב"ג לעלות במעלית לקומה 3 ולראות מטוסים
2.לסוע עד תחנת האוניברסיטה לגני יהושע
3.לסוע להרצליה ומם רגלית לפארק הרצליה
וכך אפשר חיפה-טילת בת גלים , נהריה, בנימינה וכו'

בפעם האחרונה שנסעתי ברכבת הם פרסמו שבאתר שלהם יש אטרקציות שאפשר להגיע ברכבת

• הוסף לסימניות
יש פארק הקופים ביער בן שמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarago;1698876:
אנחנו עונים על כל הקרטריונים;)
באמת מגוון הארקציות כאן באזור מצומצם למדי..
יש כמובן את ענבה, היינו שם לא מזמן ובדרך עצרנו בכניסה לקניון יש שם מיזרקות, הבנות שלי קיפצו שם שעתיים ולא הסכימו לזוז... היה ממש כיף
אפשר לנסוע לרידינג, זה באמת יותר מורכב, אבל לא צריך להגיע עד ב"ב, נסענו עד אלוף שדה ומשם לא זוכרת איזה קו, היה סביר ביותר
ליער בן שמן גם יצא לי לראות שהרבה נוסעים, אין לי מושג מה יש שם
מרכבת מודיעין לכל מיני... כמו חיפה, עכו וכו'
זה מה שעולה לי כרגע

קו 55 מאלוף שדה לרידינג

• הוסף לסימניות
לא שווה לשכור רכב לכמה ימים? הרי גם האוטובוסים והרכבות עולים כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1700072:
לא שווה לשכור רכב לכמה ימים? הרי גם האוטובוסים והרכבות עולים כסף.

זה בתנאי שיש רשיון נהיגה.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1700060:
קו 55 מאלוף שדה לרידינג

יותר קצר 56 אבל התדירות שלו נמוכה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה