אוטובוסים תמיד זה מקום רגיש - אבל עכשיו הכי בטוח ליסוע.דומה למה ששמעתי פעם
אם יש אזעקה ואתם לא רוצים שהטיל יפול עליכם -שימו בננה בכיס
מה הסיכוי שהטיל יפגע דווקא באיש עם הבננה? אפסי ממש.
סטטיסטיקה בגרוש
זה נכון ולא נכון
אוטובוסים הם באמת מקום רגיש מכל הסיבות- כמות האנשים, אופי וסוג הנהגים... אזורי נסיעה, ועוד...
לסיכום
ממשיכים לנסוע כרגיל
![]()
חוץ מהאשה שהלכה לשלם....אני נסעתי היום בלילה מבני ברק לאשדוד
באחת התחנות בבני ברקאישה גילתה תיק חשוד ונהיתה פאניקה מטורפת וכולם ירדו כולל הנהג שהיה נראה ערבי
ואז מתברר שהתיק שיך לאישה שהלכה לשלם ופשוט לא הספיקה לחזור למקומה
וכל הנוסעים נשמו לרווחה![]()
שלקח לה רבע שעה להיזכר שזה התיק שלהחוץ מהאשה שהלכה לשלם....
היו שמועות שהכוונה בכלל לשעה 8:15אם נכונה הטענה שהמטענים היו מכוונים לתשע בבוקר, ובטעות (חסדי שמים) התפוצצו בתשע בערב.
אני לא הייתי נוסע בשעה תשע בבוקר מחר באוטובוסים.
השעה כעת 9:05 בבוקראם נכונה הטענה שהמטענים היו מכוונים לתשע בבוקר, ובטעות (חסדי שמים) התפוצצו בתשע בערב.
אני לא הייתי נוסע בשעה תשע בבוקר מחר באוטובוסים.
למה כי הוא היה מוזנח??שלקח לה רבע שעה להיזכר שזה התיק שלה
שאגב היה באמת נראה תיק חשוד...
הנקודה היא שאין גבול לחששות.ברור שה' שמר עלינו אף אחד לא חולק.
אבל אם הייתם רואים מחבל יורה לכל כיוון, ולא פוגע באף אחד בחסדי שמים, הייתם אומרים שאפשר לעבור חופשי???
זה שהקב"ה שמר וישמור עלינו זה ברור, זה לא אומר שלא צריך לחשוש שמא יש עוד מטענים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //