דרוש מידע אתם משתמשים במפיץ ריח בבית?

• הוסף לסימניות
קניתי בסימפוני בקבוק ענק יפה שחור עם זהב לא יודעת של איזה חברה
הוא מקשט לי את השידה
עלה 120 שח
יש לי אותו כבר חודש
והריח מהמם!!

• הוסף לסימניות
רחוב מהרשל 12 בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את זה מתנה להורים
תלוי אם יש לה כח להתעסק עם זה. כי זה לכמה שעות ואז שוב צריך למלא מים ושמן
זה גם מתאים יותר לחדרים קטנים. לא ככ משפיע בסלון או חדר מרווח
אישית אני מאד אוהבת ויש לי כמה וכמה סוגי שמנים. משתמשת כמעט רק בחדר שינה

• הוסף לסימניות
החשמלי של ללין באמת טוב?
אני רוצה לקנות את זה מתנה להורים
הוא טוב ומאד נעים !
אבל את מדליקה אותו עד שנגמר וזהו או שאת צריכה לכבות כשאת רוצה
יש מכשירים לדעתי מוצלחים יותר שאת מחליטה כל כמה זמן זה ישפריץ וכמה שפריצים כל פעם וכו'

יש לי כזה מכשיר - די פשוט מ"יש" עם מילוי של fresh (שיש להם גם ריחות נעימים ועדינים )
הכי הרבה זמן הפסקה משפריץ לשפריץ בערך 30 דק' שאצלי - איפה שאני שמה זה מידי הרבה כי זה מקום קטן וסגור...

• הוסף לסימניות
ללין עולה ממש יקר!
ראיתי שבאלי אקספרס מוכרים את אותו דבר - ונשאר רק לקנות את התמציות מללין
כבר יותר שפוי :)

• הוסף לסימניות
של סקרה מצוין, ריח עדין ויוקרתי. הייתי בטוחה שבמחיר הזול הריח יהיה בהתאם, אבל הופתעתי ממש.
אני מרססת על הוילון או העציצים מרכך שמרססים במייבש. יש של בדין ועוד חברות. מופץ בבית ריח של נקיון מדהים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה