Adobe אתם משתמשים בתכונת AI החדשה באילוסטרייטור?

כלי הבינה המלאכותית של אדובי
  • הוסף לסימניות
חברת אדובי השיקה לא מזמן את תכונת שינוי צבעים לתמונה ע"י בינה מלאכותית ע"י כיתוב באילוסטרייטור.

היש בזה צורך ממשי? כי זה לא עובד לי עם נטפרי, אך עדיין לא ברור אם זה קשור אליהם, במידה וזה קשור לסינון יש צורך לבקש שיפתחו את זה או שזה כלי שולי כזה?

מידע באתר אדובי באנגלית:

בפורום נטפרי:
https://forum.netfree.link/topic/11218/היש-ביקוש-לתכונת-ה-ai-באילוסטרייטור?_=1687080509953

אגב, יש מי שיוכל לבדוק אם זה עובד לו?
אצלי כך זה נראה:

קבצים מצורפים

• Screenshot 2023-06-18 123410.jpg
    Screenshot 2023-06-18 123410.jpg
    KB 137.3 · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
רק אצלי זה לא עובד בנטפרי, או שגם אצלכם?

• הוסף לסימניות
אין לי כיום אילוסטרייטור - אבל בזמנו פתחתי פניה והם סידרו את זה שיעבוד.

העניין באילוסטרייטור זה שהם יכולים לשנות את כתובות השרתים שמפעילים את התכונה הזו ואז צריך לסדר שוב פעם בסינון.

אם זה חשוב לכם - תשלחו פניה.

• הוסף לסימניות
אני לא רשום לנטפרי ובכל זאת לא עובד לי ה-AI, יכול להיות שזה בגלל הסינון האחר (http://www.enativ.com)? או שצריך אינטרנט לא מסונן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה