אתם רוצים לאסוף את הכסף?

• הוסף לסימניות
דברו על זה בפרוג כמה פעמים.

אבל למה הם התלבשו עלי, זה כבר פעם העשירית שאני מקבל את זה... (וכל פעם ממייל אחר)

גם אתם מקבלים?

Official UK National Lottery
Ref: UK/CPL/90012
Batch: UK/919/2012/002
YOU HAVE WON £750,000.00 GBP

The Organizers of the UK National Lottery officially announces to you the March
2012 draws held in Manchester, United Kingdom, your e-mail address won the sum
of £750,000,00. To claim your price, do get back to us with the following below;

Full Names
Address
Country
Tel
Amount Won

Best Regards,
Mr. Martin Rupert
Award/Claims Manager
Sweepstakes International Program.

----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.

• הוסף לסימניות
תציג את זה בפני מנהל הבנק אם הוא יגיד לך משהו על האוברדראפט...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי משהו דומה בדואר...
טוענים שאיזו דודה עלומה (ששמה במקרה "עלמה") הורישה לנו סכום דומה...
המצחיק שחתום על זה עורך דין שחיפוש שמו בגוגל מביא אותנו היישר לאתר בו מופיעים סוללת עורכי דין עם שמותיהם ותמונותיהם או שמה אלו תמונות אנשי עסקים מאייסטוק?...

• הוסף לסימניות
בדיוק היום החלטתי לרשום פה, וכבר אני רואה שפתחו אשכול מתאים,
יש להיזהר עם רישום כתובות באתר!
מאז שכתובתי מתפרסמת כאן, אני"זוכה" להצעות נדיבות של הלוואות מליונים בתנאים מעודפים והצעות לרכישת קרקעות שכנראה נמכרו כבר כמה פעמים.
(אגב למי ששואל: אני לא מצליחה להגיע למקום שבו משנים את החתימה אשמח להדרכה מפורטת.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה