כללי אתם שואלים את הלקוח אם הוא מסכים?

• הוסף לסימניות
לפני שאתם מעלים לכאן עבודה לקבלת חו"ד, אתם מודיעים ללקוח או מבקשים את אישורו?
או שלא?

• הוסף לסימניות
ממש לא

• הוסף לסימניות
לא חסר לי שהוא גם יכנס לראות את התגובות...

• הוסף לסימניות
ואם הלקוח הי-ה מנסח את המודע ומעלה אותה עם הגרפיקה שלכם. בפורום של ניסוח נניח. זה הי-ה מפריע לכם?
לפי דעתי הדבר רלוונטי לכל ענין וענין.
אם מדובר ברעיון שיווקי וכו, או משהו בדומה, לפי דעתי צריך לומר ללקוח.

• הוסף לסימניות
..תלוי

אם מדובר ברעיון חדשני וייחודי של הלקוח- אני תמיד מבקשת רשות, שתי לקוחות כאלו באמת סירבו
אם סתם מודעה- לא מבקשת, בסופו של דבר יש ללקוח תועלת מזה, העבודה בדר"כ משתבחת
חוץ מזה- זה מפרסם אותו..

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך לשאול התוכן הוא ענין אישי שלו גם אם לא הוא עצב את זה

• הוסף לסימניות
אם שם/מוצר/עיסוק/שרות שמזוהה עם הלקוח מופיע בעבודה אסור להעלות אותה לכאן ללא רשות מזמין העבודה, ללקוח זה עלול לגרום רק נזק.
לפעמים הנזק בלתי הפיך...זו דעתי מניסיון ממש לא נעים עם לקוח.

• הוסף לסימניות
תודה לכם,
התלבטתי לגבי עבודה של לקוח מסוים אם לא יהיה להם אכפת שאעלה את זה כאן,
נראה לי שאשאל אותם בכל אופן.
באמת לא כדאי להסתכן באי נעימויות מיותרות...

• הוסף לסימניות
את הגעת למסקנה נכונה.

אספר לך סיפור קשור/לא קשור כל אחד יחליט בעצמו.
יהודי קנה דירה בעיר מגוריו באזור יפה ונחשב, דירה גדולה ויפה.
בשבת בבית הכנסת הוא סיפר לחבריו על העסקה המוצלחת וכמה שהוא המוכשר הוריד את המוכר על הברכיים וקיבל את הדירה במחיר XXXXXXXX ש"ח

באותה העיר מקובל שמתווכים כותבים במקומון על העסקאות שהם עשו בשבוע החולף תוך כדאי ניתוח העסקה ומחירה.

ביום שישי שלאחר קניית הדירה פותח היהודי את המקומון וחשכו עיניו המתווך ניתח את העסקה (כולל רחוב ומספר קומה מס' חדרים ללא שם הרוכש כמובן) וכתב את המחיר האמתי ששולם XXXXXXXX +++++ ש"ח

היהודי לא חזר יותר להתפלל באותו מקום שבו התפלל שנים רבות, מבושה.

סיפר לי המתווך שמאז אותו מקרה הוא לא מפרסם ניתוח עסקאות ללא רשות מפורשת של הקונה והמוכר.

• הוסף לסימניות
אני שואלת רק אם מצורפים דמויות או אלבומים דיגטליים וכד'

• הוסף לסימניות
לדעתי חייבים לשאול.

• הוסף לסימניות
אם זו מודעה שמיועדת בכל מקרה לפרסום, זה רק מועיל ללקוח. מצד שני אם החשיפה הראשונה היא כאן בפורום וזה עובר עוד תיקונים, לדעתי יש לשאול את הלקוח.

• הוסף לסימניות
אם זו מודעה שמיועדת בכל מקרה לפרסום, זה רק מועיל ללקוח. מצד שני אם החשיפה הראשונה היא כאן בפורום וזה עובר עוד תיקונים, לדעתי יש לשאול את הלקוח.
מה מועיל או לא מועיל ללקוח, תשאירו לו להחליט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1174421:
מה מועיל או לא מועיל ללקוח, תשאירו לו להחליט

אם זה כבר התפרסם בעיתון כלשהו, אני לא חושבת שזה משנה שיתפרסם גם כאן. אבל יתכן ואתה צודק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1174476:
אם זה כבר התפרסם בעיתון כלשהו, אני לא חושבת שזה משנה שיתפרסם גם כאן. אבל יתכן ואתה צודק.

אתם לא שמים את האצבע על הנקודה הנכונה.

כאשר זה מתפרסם בעיתון זה מזוהה רק עם המפרסם.

כאשר זה מתפרסם בפורום זה מזוהה עם מעצב המודעה ולא עם הלקוח, וזה פתח לצרות למזמין המודעה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש כאן עוד בעיה.
לקוח החליט על צעד כלשהו. אולי מיתוג מחודש, אולי פרסום, אולי מבצע שהולך לצאת וכד'...
יתכן מאד שהוא לא מעוניין לפגוש מחר את השכן שלו שיתחיל לדבר אתו על השינויים בעסק ושהוא ראה בפרוג וכו' וכו'. לא לכל אחד נוח עם החשיפה המוקדמת הזו.
מובן שזה תלוי גם באופי שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה