דרוש מידע אתם שולחים את הילדים למוסדות כרגיל בימים אלו?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני אובדת עצות.

דווקא בחיידר של הבן לא היתה התייחסות, אבל בבי"ס של הבנות הודיעו חד משמעית שבנות ש''יעשו דין לעצמן, ינצלו את המצב ויקחו חופשה ללא הצדקה אמיתית - תענשנה על כל יום חיסור''

אני לא שולחת אף ילד, כולל בת בסמינר שלא הולכת כבר שבוע ובמזל גדול, כי כמה ימים אחרי שהחלטנו, יותר מחצי מהכיתה שלה נדבקה.

האם מותר לחייב ילדים לבוא בזמן כזה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תתקשרי להנהלה ותסבירי מדוע את לא שולחת ותבהירי שבנותיך לא מסתובבות ברחוב ולא בקניונים...אלא בגלל "ונשמרתם" זו החלטתך ובעז"ה תשמרו מנזקים חינוכיים. מבחינת למידה תסכמו כיצד תלמדנה כדי שלא יהיו פערים.
ממילא עוד כמה ימים מערכתת החינוך לא תחזיק את עצמה, ככל הנראה אא"כ יגיע משיח צדקנו.

• הוסף לסימניות
למה לא לשלוח?
את משאירה את הילדים 24/7 בבית?
הן לא משחקות עם השכנות? לא יוצאות לגינה? לא יוצאות למכולת/סופר לקניה שגרתית?
ואפילו להוציא אשפה ועל הדרך לפגוש חברה...

• הוסף לסימניות
אם יש אצלכם בבית "אוכלוסיה בסיכון" זה מינימום שיתחשבו.
כדאי לך לדבר ישירות עם המחנכת.
אין ב"ה אוכלוסיה בסיכון.

אבל בגלל זה ללכת במודע ולהידבק (לפי מה שאומרים כמעט באופן וודאי?)

לצערינו, אף אחד לא יודע באמת איך הוא יקבל את זה.

• הוסף לסימניות
למה לא לשלוח?
את משאירה את הילדים 24/7 בבית?
הן לא משחקות עם השכנות? לא יוצאות לגינה? לא יוצאות למכולת/סופר לקניה שגרתית?
ואפילו להוציא אשפה ועל הדרך לפגוש חברה...
יש הבדל גדול בין יציאה למרחב פתוח מאשר לכיתה סגורה שהחלונות גם סגורים, והבנות בלי מסיכות, למעט הבת שלי שבאדיקות עם מסיכה מתחילה שנה יום יום, כל היום בכיתה.
הבדל מאוד גדול
והאמת שאני גם אובדת עצות כרגע
בכיתה של הבת שלי בתיכון בערך חצי כיתה חולה.

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש לבי"ס אפשרות לחייב הורים לשלוח ילדים לכיתה,
כמובן אם יש סיבה מוצדקת או חשש.

• הוסף לסימניות
חבל לך על המאמצים.
המצב ממילא יצא משליטה.

מדובר עכשיו בוירוס קל, אי אפשר לעצור את החיים בשבילו. ואם אין לך בבית מישהו בסיכון, אז אין סיבה.
זה מה שהרבנים אומרים בכל אופן

• הוסף לסימניות
כרגע רוב ההדבקיות הם כאב גרון, ראש, שרירים ומעט שיעול, וממה שאני רואה סביבי המחלה בין יומים לשלוש,
אז לא עדיף באמת שיהיה עכשיו סוג של חסינות עדר ונהיה אח"כ רגועים יותר? מאשר למשוך את זה עוד הרבה זמן ההתגוננות הבלתי אפשרית כמעט?
בגלל שהרבה לא בודקים זה יכול לתפוס בכל מקום, ברחוב, בחנות בלימודים ובעבודה, כך שקשה להזהר יותר מדי, אם בוחרים לא להשבית את החיים,
באמת אלו שבסיכון נמצאים בקושי גדול עכשיו.

• הוסף לסימניות
הגיוני מאוד שהמוסד מחייב הגעה, ולא נותן לכל אחד להחליט שהמצב מסוכן ולא מגיעים.
אין שום סיכון בדרך הטבע לילדים בריאים, ובע"ה גם לא להורים צעירים.
הנזק החינוכי והלימודי הוכח כמסוכן הרבה יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אז לא עדיף באמת שיהיה עכשיו סוג של חסינות עדר ונהיה אח"כ רגועים יותר?
לעולם יתפלל אדם שלא יחלה.
והיום קראתי מחקר שילדים שעברו קורונה בסיכון גבוה לפצח סכרת.
המחלה הזאת עדיין לא מובנת דיה.
מעבר לזה שלא נראה שהושגה חסינות עדר, עובדה, גם מחלימים נדבקים...

• הוסף לסימניות
אין ב"ה אוכלוסיה בסיכון.

אבל בגלל זה ללכת במודע ולהידבק (לפי מה שאומרים כמעט באופן וודאי?)

לצערינו, אף אחד לא יודע באמת איך הוא יקבל את זה.
ושפעת? ודלקת גרון? ולעבור במעבר חציה?
הכל מסוכן מאוד, ואין לנו אלא להיות תלותיים בקב"ה

• הוסף לסימניות
ושפעת? ודלקת גרון? ולעבור במעבר חציה?
הכל מסוכן מאוד, ואין לנו אלא להיות תלותיים בקב"ה

נכון, גם לעבור במעבר חציה לא מותר בכל גיל, ולא בכדי.

ואני בטוחה שאם היתה קיימת אפשרות סטטיסטית של 80 אחוז בשבוע הקרוב שהבת שלך תחלה בשפעת ובדלקת גרון אם תלך לבי"ס כי מעל חצי כיתה חולה, היית נמנעת מלשלוח אותה עד יעבור זעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה