נכתב ע"י פוזי;2460567:היינו בשניהם
לגרפיקאים רק נטפרי אם רוצים לשמור על העיניים והנשמה!
יש דברים שעדיין קצת מפריע
אבל מבחינת סינון
נטפרי היחיד שמסנן תמונות ותוכן מותאם לרמה הגבוהה ביותר תמונה תמונה
לאתרוג פלוס למרות כל ההבטחות עדיין אין להם רמת סינון מותאם לגרפיקאים
ואין לאף חברה משהו כמו נטפרי
שבודקים תמונה תמונה ומסננים ברמה הגבוהה.
ניסינו, והודענו לאתרוג פלוס"תודה רבה על ההבטחה אבל לצערינו לא קיימו אותה ולכן נצטרך לפרסם זאת בקרב הגרפיקאים כדי שידעו זאת, חבל מאד"
מאד מאד לא רצינו להגיע לשלב זה.
אך כשצריך לשלם על ניתוק מחברה אחרת,
ואח"כ מעבירים אתכם ממקום למקום או שיש סינון ואז אין תמונות או שהסינון המותאם ממש לא מתאים לרמה שרצינו וביקשנו(תמונה תמונה הנבדקת ומסוננת וכן תוכן).
חבל מאד!
נכתב ע"י שרה רבקה;2460621:תודה רבה על הפירוט! מה פירוש היינו בשניהם? יש סינון אחר?
הבעיה בנטפרי זה מהירות הגלישה. מאוד מציק. מה אתם עושים לזה?
נכתב ע"י פוזי;2460810:היינו בנטפרי, הלכנו לאתרוג פלוס שהורידו אותנו לאתרוג מסלול גרפיקאים וברחנו חזרה לנטפרי.
באמת מהירות הגלישה בנטפרי לא תמיד טובה עכשיו החליפו לנו ראוטר של RL מקווים שיהיה יותר טוב.
אבל וודאי עדיף שנשמתנו תישאר טהורה.
נכתב ע"י שרה רבקה;2460862:תודה. אין כמו לשמוע מבעלי ניסיון. היה לכם ראוטר של 019?
אגב, האתר שלכם יפיפה. מעוצב בטוב טעם.
כי זה חדש יחסית, חוץ מזה אני בטח שמעתי שאין כמו נטפרינכתב ע"י לאה ל;2461074:שמעתם פעם משפטים כמו:
"אין כמו אתרוג"?
"אין כמו נתיב"?
"אין כמו נטצח"?
אף פעם לא ראינו ולא שמענו!!!
אבל "אין כמו נטפרי" תשמעו ותקראו המון!!!
האין הדבר אומר דרשינו???
נכתב ע"י שי613;2461171:אני מרוצה מאוד מנטפרי. הייתי באתרוג, אולם ישנם הרבה מעלות בנטפרי, למשל החיפוש בגוגל, שבנטפרי יש חיפוש רגיל (כמובן עם תוצאות מסוננות) אבל באתרוג אין חיפוש גוגל רגיל, והחיפוש אצלם לא נקרא חיפוש...
נכתב ע"י שי613;2461171:אני מרוצה מאוד מנטפרי. הייתי באתרוג, אולם ישנם הרבה מעלות בנטפרי, למשל החיפוש בגוגל, שבנטפרי יש חיפוש רגיל (כמובן עם תוצאות מסוננות) אבל באתרוג אין חיפוש גוגל רגיל, והחיפוש אצלם לא נקרא חיפוש...
נכתב ע"י עילום;2461276:אני רוצה דוקא לבוא ולהגיב מכיוון אחר
איפה ראיתם חברה שמתהדרת דוקא עם החסרונות שלה!
ראו כאן
http://wiki.netfree.link/index.php/מה_לא_טוב_לי_בנטפרי
בתקוה להבנה
גלישה נקיה ונעימה
חודש טוב ושמח![]()
נכתב ע"י משיקו;2461149:יש כאן מישהו מנתיב ומאתרוג פלוס שיכול להעלות צילום מסך מהלינק הזה? (כמובן רק אם אין תמונות בעיתיות...)
https://www.shutterstock.com/search...e&language=en&searchterm=sport&image_type=all
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים