מידע שימושי אתרוג פלוס או נטפרי

• הוסף לסימניות
אתרוג פלוס עדיין לא יודעים איך לאכול את "נט פרי" !
המון פרסומות בעיתונים, המון סיפורים על רובוט אישי,
אבל בשורה האחרונה- הכל נשאר איטי ומסורבל!
כשהם נכנסו לשוק הם חשבו שמול נתיב הם יצליחו להתמודד, ולא ידעו מה נטפרי יעשה להם!
תברחו מהם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצונת;2462929:
אתרוג פלוס עדיין לא יודעים איך לאכול את "נט פרי" !
המון פרסומות בעיתונים, המון סיפורים על רובוט אישי,
אבל בשורה האחרונה- הכל נשאר איטי ומסורבל!
כשהם נכנסו לשוק הם חשבו שמול נתיב הם יצליחו להתמודד, ולא ידעו מה נטפרי יעשה להם!
תברחו מהם!

ממי לברוח?

• הוסף לסימניות
ממי לברוח? מאתרוג!
בחסימה הגבוהה שלהם הם חוסמים גם את כל התמונות פה בפורום!
השתגעו לגמרי!

• הוסף לסימניות
ררררררק נטפרי!

כשאין קדושה- אין ברכה!

ראיתי זאת במוחש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצונת;2462952:
ממי לברוח? מאתרוג!
בחסימה הגבוהה שלהם הם חוסמים גם את כל התמונות פה בפורום!
השתגעו לגמרי!

בדיוק בגלל זה יש את נטפרי שמסננים רק מה שצריך באמת לחסום ולא נותנים סתם הגדה לחסום את כל התמונות מאתר מסוים.

ועוד ממעלות נטפרי תוכלו להתרשם כאן http://forum.netfree.link/topic/1276/יתרונות-של-נטפרי/14

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0052;2463016:
אצלי בנטפרי עם תשתית זה מאוד מאוד איטי.
ולאחרונה כשאני פותח את JDN זה ממש ממש מאיט אותו וגורם להכל לקפוא. (אני לא יודע למי זה קשור)

איטי כדאי לנדנד לספק שלכם..
בJDN חוסם פירסומות יפתור ת'בעיה..

• הוסף לסימניות
JDN הוידאו איטי בלי קשר לחסימות
ולדעתי זה קשור לנפח התעבורה של האתר הזה ספציפית

ובלי קשר כדאי שתבדקו אם מישהו מהספק או מהתשתית העלה לכם את המהירות בלי להודיע
כשיש פער בין שניהם - ישנה איטיות מורגשת.

• הוסף לסימניות
המרכז הישראלי לנפגעי כתות פותח בחקירה על 'כת הנטפרי'
מאפייני הכת
הם בטוחים שהסינון שלהם הכי טוב בעולם
הם לא נותנים לאף אחד לומר מה רע בהם
הם בטוחים שהאמת נמצאת רק אצלם
הם חושבים שהם הכי טובים
הם לא יכולים להבין שיש עוד סינונים חוץ מהם
הם מתנפלים על כל מי שנמסה לומר להם ביקורת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצ2;2463122:
והמעניין ביותר הוא שהם עדיין לא הצליחו לעלות על הכלי בו 'נטפרי' מכשפים את כל לקוחותיהם..

(אתה מכיר חברה/סינון שמפרסם על עצמו דף בעיות בעצמו? http://wiki.netfree.link/index.php/מה_לא_טוב_לי_בנטפרי)

תשמע- הם דפקו ת'מערכת, עד היום יכלת עם סינון לחגוג כמה שת'רוצה. הרסו לנו ת'חיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצ2;2463023:
איטי כדאי לנדנד לספק שלכם..
בJDN חוסם פירסומות יפתור ת'בעיה..

תפתח את jdn בפיירפוקס או באדג'..
ויעבוד לך רגיל הבעייה היא בכרום..
לא בסינון ולא בחוסם פרסומות..
נ.ב. אני מחובר לנטפרי עם 019 קווי והכל רץ ומהר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2463098:
מאפייני הכת
הם חושבים שהם הכי טובים

בדיוק קראתי שהמרכז הזה שאתה מדבר עליו, חוקר בימים אלו את כת ה"הם".

ממאפייני הכת:
הם משתמשים במילה "הם" כנגד כל משתמש מרוצה של נטפרי.
הם לא יודעים שהמילה "הם" אמורה להתייחס אך ורק לתגובות שלי ושל
מאט, והם לא מצאו תאור אחד מתוך הרשימה לעיל שמתאים לתואר "הם" האמיתי, (דמיון מופרע)
הם שונאים לשמוע את המילה נטפרי, וזה גורם להם לבחילה בלתי מוסברת
הם קמים מסוייטים בלילות רטובים מזיעה מרוב חלומות מפחידים שמישהו העביר
אותם לנטפרי!

עכשיו ברצינות:
תראה לי ביסוס לטענה אחת מתוך הרשימה שלך! הצורך הזה שיש לך ולעוד כמה
לשנוא את נטפרי, לא מובן, אולי פעם אחת תסבירו את עצמכם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2463331:
הצורך הזה שיש לך ולעוד כמה
לשנוא את נטפרי, לא מובן, אולי פעם אחת תסבירו את עצמכם....

הוא הסביר את עצמו טוב מאוד:
נכתב ע"י נתין;2463144:
תשמע- הם דפקו ת'מערכת, עד היום יכלת עם סינון לחגוג כמה שת'רוצה. הרסו לנו ת'חיים.

כנראה עוד מסכן שהקהילה חייבה אותו לעבור לנטפרי המדהימים.
או נציג מסווה של הכביכולים..

• הוסף לסימניות
קראתי בעיון רב את כל המגיבים כאן, ויש לי כמה תובנות לעצמי לסיכום הנושא.

הייתי שנה בסינון של נתיב, הייתי שנה וחצי באתרוג, לפני קצת יותר מחודש עברתי ל-נטפרי.

אני יסביר את ההתלהבות של הכותבים כאן [עד כדי כת...]:
הרשת היא כלי מאוד צמוד למקומות עבודה עד כדי כעס וטרוניה מהבוס שאתה לא עומד בהספקים. כשאתה עובד עם הרשת אתה חייב רציפות בתחו שאתה עובד עליו, כשאתה לא יודע מה יתנו לך מה לא, מאידך אתה רצה להמשיך לחיות כיהודי, אתה מתעקש שמקום העבודה ישים לך סינון, אבל כל הקבוצה שלך עוקפים אותך בסיבוב מבחינת מהירות העבודה (לא מהירות הגלישה) אתה מתוסכל.!!!
התסכול הזה כבר שורר בציבור המשתמשים במשך שנים אחדות ואני מכיר גם עובדת שכמעט שילמה על כך במשרתה, משום שהתעקשה לשים סינון וזה תקע לה כל הזמן את העבודה.

תכלס' נטפרי פותר את התסכול הממושך הזה!! אין כבר תירץ לאף אחד מדוע לא לסנן את האינטרנט שלו. ויעידו כל המפרגנים לעיל.

כציבור, חובה עלינו למנף את ההצלחה שלהם. ואסביר מדוע:
א. חברות מתחרות ידביקו את הקצב ויתחילו לתת עבודה. (הכל ענין של כסף בסופו של דבר) וכך כולנו נהנה מכך.
ב. משתמשים נוספים שנמנעים מלעבור לאינטרנט מסונן, ישמעו על כך ויחשבו פעם נוספת על התחברות לטוב...
ג. ספקי אינטרנט יתדפקו על דלתות נטפרי כדי לשתף איתם פעולה (כרגע יש רק בודדים) וכך כולנו נרויח מתחרות הוגנת.
ד. ככל שיגדלו המשתמשים פלטפורמת הסינון של נטפרי תתייעל (תוספת גולשים, תוספת בקשות, תוספת כח אדם, תוספת תמונות שעברו בדיקה, =תוספת מהירות שימוש.)
ה. מקומות עבודה יכירו בכך שהסינון לא פוגע בעבודה וממילא לא יערימו קשיים על החסימות.
ו.הכרת הטוב היא גם משהו...

כל אדם או עסק שמדבר איתי על כך, אני פשוט משכנע אותו בכדאיות, במטרה להצליח בכל המטרות הציבוריות שהזכרתי לעיל.

תזכרו, כל איש קטן הוא שגריר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2463098:
מאפייני הכת
הם חושבים שהם הכי טובים

מה שנכון נכון!

הסינון שלהם הכי טוב בעולם
הם הכי טובים
אין עוד סינונים (100%) חוץ מהם

הייתי גם בנתיב וגם בנטצח - ואין כמו נטפרי!!!!

(כי באמת אין כמו נטפרי)

• הוסף לסימניות
אגב, בעבר כשמישהו היה שואל אותי על חטיבות סינון, תשובתי היתה: נטפרי היא חטיבת הסינון הטובה ביותר. כיום תשובתי שונה לחלוטין, והינה: נטפרי היא חטיבת הסינון היחידה הקיימת בשוק!!

אגב2, אלו שהתלוננו על איטיות בגלישה וכדו', זה לא קשור לנטפרי, אלא לספק-תשתית שאליה אתם מחוברים. נטפרי בסה"כ המסננת.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו באתרוג כל פעם תקע הגלישה והיו בעיות בחיבור, השרות שלהם היה מקסים והם הסבירו הכל בטוב טעם אבל לאחר יום יומיים חזרה הבעיה, עד שראינו שאי אפשר להמשיך כך אז עברנו לנטפרי לבנתים לא היינו צריכים להשתמש בעזרה שלהם כי הכל הלך חלק!

לא חסידים של נטפרי רק נהנים מהסינון והשרות.

• הוסף לסימניות
נטפרי זה פשוט שלא נכשלים כי זה הוקם רק כדי לסנן ולא בגלל לעשות קופה הפוך הם עד היום מחזיקים עצמם מתרומות כי הם שוכרים גויים שיסננו כל תמונה ולא רובטים וכד' וזה עולה להם המון כסף ותכלו לראות כשנכנסים לנטפרי שכתוב תרומה
אין מי ששומע לי ומפסיד
ולכן עוד לא ראיתי חדר מחשבים נורמלי שלוקח אתרוג/פלוס רק נטפרי
הגם אני התקשרתי היום לאתרוג ואמרו שזה יותר טוב מנטפרי שבנטפרי יכול פה ושם להיפתח לך תמונות לא טובים משא''כ אצלם אתרים שיש להם תמונות לא טובים הם לא סוגרים רק לא פותחים משא''כ בנטפרי (היחס לסינון אחרת אומר דורשנו )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....