אתרים לדתיים - האמנם?!

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי 2 האתרים האלו מייצגים את החלק הבעייתי ביותר!
נתיב חוסמים אותם ולא פותחים בכלל בשום אופן.

נראה לי גם לא הגיוני "לתקן" את האתרים. עדיף פשוט לא להכנס לאלו ש"עברו את הגבול"

• הוסף לסימניות
לא יודע איפה ראית פה אתרים דתיים

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה לא רק בשתי האתרים האלה

יש עוד הרבה אתרים

שחלקם נקרא ממש חרדי

שמביאים ג"כ את הסרטים האלה

ולא נכנס לשמות בגלל לשון הרע

זה באמת בעייתי מאוד

הבעיה שהציבור לא מספיק מוחה, וחלקו הגדול גם לא רוצה לחסום לעצמו את האפשרות בכל אופן להכנס לאתרים כאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יואל גרוס;1552464:
הבעיה שזה לא רק בשתי האתרים האלה

יש עוד הרבה אתרים

שחלקם נקרא ממש חרדי

שמביאים ג"כ את הסרטים האלה

ולא נכנס לשמות בגלל לשון הרע

זה באמת בעייתי מאוד

הבעיה שהציבור לא מספיק מוחה, וחלקו הגדול גם לא רוצה לחסום לעצמו את האפשרות בכל אופן להכנס לאתרים כאלה

אם זה כך... זה לא לשון הרע!

• הוסף לסימניות
יעל א : יש לך תחלופות טובות יותר?? הרי הכל במגזר הזה הוא סביב הכסף וכדאי שאני יעצור כאן :)
יואל גרוס : אתה צודק הציבור שותק שמא יחסמו לו את הגישה לאתר ואז שוב הגענו לנקודה שאין אלטרנטיבה.
trew : נשמח לדעת באיזה אתרים חרדיים אתה מתעדכן ולתהות על קנקנם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;1552475:
יעל א : יש לך תחלופות טובות יותר?? הרי הכל במגזר הזה הוא סביב הכסף וכדאי שאני יעצור כאן :)
יואל גרוס : אתה צודק הציבור שותק שמא יחסמו לו את הגישה לאתר ואז שוב הגענו לנקודה שאין אלטרנטיבה.
אתה צודק
רק באתרים דתיים יש פרסומות אגרסיביות :rolleyes:
בכל אופן, האתרים האלו לא מייצגים את הציבור החרדי, אלא את המפעילים של האתר בלבד. נכון, הם רוצים להרוויח כסף (טוב, כי הם דתיים) ומה לעשות שהם לא יודעים לעשות את זה בצורה יותר מתוחכמת.
באופן אישי אני מתעדכנת בחדשות (או יותר נכון, בכותרות החדשות) בגוגל חדשות, עם סינון מתאים.

• הוסף לסימניות
בשביל מה יש עיתון יומי?
הלא הייתה זו תקנה לדורות?

• הוסף לסימניות
לידיעתכם ,
רובם של מנהלי האתרים ה'חרדיים' האלו
הם אנשים שרחוקים מדת ומשמירת מצוות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1552523:
לידיעתכם ,
רובם של מנהלי האתרים ה'חרדיים' האלו
הם אנשים שרחוקים מדת ומשמירת מצוות
וכן, ynet מחזיקים ב50% מהבעלות על "כיכר השבת".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;1552475:

מי פה מוציא מילים מפי שלא נאמרו?

כוונתי לומר שאתר וחרדי זה לא הולך ביחד.

ואם אני מציצה באתרי חדשות שפתוחים לי זה בהחלט נקודה לחובתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1552527:
וכן, ynet מחזיקים ב50% מהבעלות על "כיכר השבת".

50% השניים שייכים לבעלי האתר "סרוגים".
על מידת חרדיותו של הלז, יש לראות בכותרת שפעם פורסמה בו:
"החרדים מציגים: ריקודי שמחה עם המורשע הטרי בשוחד"
המורשע הוא אלופינו הר' לופליאנסקי.
עוד כותרת באותו התקופה:
"הולילנד: כשהשחיתות החרדית פוגשת את הריקנות החילונית".
ציטוט מהכתבה:
"חינוך נכון לתורה עם דרך ארץ, לחינוך של מידות טובות המגיעות מתוך תורה, אך גם חוזרות חזר לחברה, היא שיכולה להציל מהשחיתות שמתגלה היום אצל החילונים והחרדים"

הסרוגים מסכימים עם כל מילה של השופט, כשזו לא נוגעת ליחסי ישראל פלסטין.

סליחה נסחפתי.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי על מה אתה מתלונן, על תוכן הפרסומות או על הכמות שלהם?

בכל מקרה, אף אחד לא חייב אותך להיכנס לשם, וכל בעל אתר מחליט בעצמו על הפרסום באתר שלו.

אגב, אין היום כמעט אתר חדשות שלא פותח לך שתי טאבים + באנר קופץ + באנר מעבר עמוד על כל קליק שלך...

ולא, אין לי אחוזים באתרים האלו, אני לא זוכר גם מתי נכנסתי אליהם בפעם האחרונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1552581:
אגב, אין היום כמעט אתר חדשות שלא פותח לך שתי טאבים + באנר קופץ + באנר מעבר עמוד על כל קליק שלך...
נכון לגמרי, בישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה