אתרים להורדות מודלים וטקסטורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MB1;726713:
מה ההבדל בין שני הקבצים?
ואיך מחלצים ולאן?

הראשון למאיה 2011 והשני ל2012
מחלצים לאיפה שרוצים וטוענים בפלוג אין מנאגר

קבצים מצורפים

• פלוגאיןמנאגר1.jpg
    KB 264.5 · צפיות: 20
  • פלוגאיןמנאגר2.jpg
    KB 182.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ומה אחרי לחיצה על BROWSE? נפתח תפריט שבו לא מופיע לי 3DSIMPORT ?

• הוסף לסימניות
אחרי לחיצה על BROWSE נפתח לך חלון שבו את צריכה לטעון את ה 3DSIMPORT איפה ששמת אותו במחשב שלך ואז זה אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
אני בוחרת את הפלאגין מתוך תקייה ששם שמתי אותו ואז OPEN ואז מאיה כותבת אזהרה אדומה שה 3DS ERROR

• הוסף לסימניות
בס"ד
ישר כח, גם לי זה נותן שגיאה ולא מיבא מקס
תודה

קבצים מצורפים

• שגיאה.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
השגיאה מופיעה במקרה שמנסים לטעון פלאג של 2012 למאיה 2011

• הוסף לסימניות
יש לי מאיה 2011 והפלאגין הראשון תואם ל2011-לא כך ?

• הוסף לסימניות
בס"ד
יש לי 2012 והתקנתי את המתאים?
אולי ישנה סיבה אחרת? אולי המיקום שצריך להתקין?
אין סוף תודה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה הבעיה, אם מישהו יכול לתרגם את האנגלית של השגיאה יכול לעזור לי להבין מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני רואה שכתוב -
"פלאג אין, "3dsimport.ml" לא נמצא במאיה, פלאג-אין-פאט (נתיב, מסלול)"

• הוסף לסימניות
תנסו להעתיק את הקובץ לתיקיה זו אולי אז זה יעבוד
C:\Program Files\Autodesk\Maya2011\bin\plug-ins

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים.
ניסיתי להעביר ועדיין הוא לא מופיע ברשימת הפלאגינים מתוך מאיה.
או כשנסיתי להוריד ולחלץ שוב מהורדות הוא כותב שזה נדחה ולא יכול ליצר את 3dsImport

• הוסף לסימניות
האם יש לך בבקשה גם את התוסף הזה למאיה 2014? אודה לך אם כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה