אתרים לצילומי חוץ

• הוסף לסימניות
נראה לי מאזה לא לענין לצלם בהר הרצל, זה בית קברות צבאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1605989:

לא כולו.
יש את האיזור של בית הקברות הצבאי, ויש את האיזור של הדשא והעצים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1605989:

יש בזה משהו.

אבל למי שגר במרחק רבע שעה הליכה משם, ורגיל מצעירותו לשחק שם- מרגיש כאילו זו הגינה השכונתית (כמובן רק החלק שנראה כמו פארק).

אבל את לגמרי צודקת שזה לא מתאים.
נראה לי שבשנים האחרונות הם הקשיחו את הכללים כדי לשמור על אוירה מתאימה במקום.

• הוסף לסימניות
זכרון יעקב.

המדרחוב במושבה.
רמת הנדיב

קיסריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1606095:
זכרון יעקב.

המדרחוב במושבה.
רמת הנדיב

קיסריה

אז קודם כל אין על זכרון! מניסיון אישי אפילו שאני לא צלמת...!:p
ויש גם בחיפה מקום מהמם שנקרא טיילת לואי היא צופה על הנמל..משהו מיוחד!!!!:eek:

• הוסף לסימניות
יש את הרימון בביתר שכל עם ישראל הצטלמו שם וכל הסבתות יש להם מגנט על המקרר עם הרימון....
וברצינות, כיכר ספרא ירושלים - אני לא צלמת אבל ראיתי תמונות מהממות שם

• הוסף לסימניות
אפשר לשרשר מקומות עם תמונה..זה יועיל מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אין לי תמונות....

• הוסף לסימניות
הפארק היפני בחולון.מקום קטן מיוחד לצלמים נסעתי עם צלמת לפני כמה שנים מקום שקט ורגוע עם נופים אבנים ומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה