כללי אתרי תמונות

• הוסף לסימניות
בבקשה אני מעונינת בכתובות של אתרים מוצלחים להורדת תמונות (גם בתשלם)

• הוסף לסימניות
בבקשה לתת כתובות לאתרים שאין בהם תמונות לא צנועות
גם לשם זה הוקם הפורום הזה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש כזה דבר אתרי תמונות בלי תמונות לא צנועות תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
אם כן אתה מכשילן לעתיד לבוא (יומא עז, ב)

• הוסף לסימניות
מדוע עדיין לא קם אתר נקי לתמונות

היה כבר צריך לקום מישהו בעל יוזמה, ולהציע לאחד אתרי התמונות המוצלחים להקים אתר מיוחד עם תמונות נקיות לחרדים ולשמרנים, עד כמה שידוע לי זה לא בעיה גדולה יש כבר טכנולוגיות לסינון תמונות ותכנים, לאתר שיקום יהיה ביקוש גדול, בעצם אפשר להציע ל-prog לקחת על עצמו את המשימה.

• הוסף לסימניות
AYLE, ברוך הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ycs;72666:
אפשר לתת אבל לכתוב: ללא אחריות.

נכתב ע"י כל בו;72810:
אם כן אתה מכשילן לעתיד לבוא (יומא עז, ב)

נכתב ע"י bla_bla_bl;72812:
אתר תמונות, ללא תשלום, עם אחריות - - -
http://www.prog.co.il/photoplog/index.php

נכתב ע"י ונתנו10;73031:
האחריות זה על התשלום?

אחריות על התמונות והתוכן - - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה