אתר אחסון קבצים לשיתוף המוני

• הוסף לסימניות
(להלן הודעה שפורסמה עקב בקשה מחבר, לי אישית אין קשר לעניין)

עקב המדיניות של גוגל דרייב, שלפיה קבצים משותפים שהורדו או נפתחו מספר פעמים רב בתקופה קצרה, נחסם לתקופה מסויימת, ואי אפשר להוריד או לפתוח.
אני מחפש אתר אחסון בענן עם אופצייה לשיתוף ציבורי שפתוח ברוב חברות הסינון, שמאפשר להוריד/לפתוח במקביל מספר רב יותר של משתמשים או ללא הגבלה בכלל.
עדיף עם אפשרות צפייה בוידאו בתוך האתר, אבל לא נחוץ.
יצויין שמדובר על אתר אחסון קבוע (לפחות בתשלום) ולא על אתרי העברת קבצים כמו ג'מבו מייל וכדומה

אשמח לדעת מניסיונכם, בנוגע לדרופבוקס/אונדרייב או כל אתר דומה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
(להלן הודעה שפורסמה עקב בקשה מחבר, לי אישית אין קשר לעניין)

עקב המדיניות של גוגל דרייב, שלפיה קבצים משותפים שהורדו או נפתחו מספר פעמים רב בתקופה קצרה, נחסם לתקופה מסויימת, ואי אפשר להוריד או לפתוח.
אני מחפש אתר אחסון בענן עם אופצייה לשיתוף ציבורי שפתוח ברוב חברות הסינון, שמאפשר להוריד/לפתוח במקביל מספר רב יותר של משתמשים או ללא הגבלה בכלל.
עדיף עם אפשרות צפייה בוידאו בתוך האתר, אבל לא נחוץ.
יצויין שמדובר על אתר אחסון קבוע (לפחות בתשלום) ולא על אתרי העברת קבצים כמו ג'מבו מייל וכדומה

אשמח לדעת מניסיונכם, בנוגע לדרופבוקס/אונדרייב או כל אתר דומה
תודה רבה
אני אוהב את האונדרייב החדש בפרט שאני מנוי פור ביזנס, השאלה היא אם זה פתוח בכל הסינונים- לא בדקתי (אני מדבר על קישורי שיתוף ציבוריים)

• הוסף לסימניות
מדובר כאן אם זה לא ייחסם אם יש תעבורה גדולה מאד בקישור
כפי שיש בגוגל דרייב שנחסם לאחר 2000 צפיות בתקופה קצרה,

אפשר לראות בקליפים של ר' יואלי רוט שליט"א, שביום הראשון שזה מפורסם, אם לא הספקת, זה נחסם לתקופה קצרה, עקב שזה מגיע להרבה מאד אנשים. וצריך לחכות עד שייפתח בחזרה, זה המדיניות של גוגל דרייב

• הוסף לסימניות
יש גם את זה: https://f2h.io/
נותן להעלות קבצים ללא שום מגבלת מהירות או כמות.
שטח איחסון חינמי של עד 1gb עם אפשרות לשדרוג בתוספת תשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה