דרוש מידע אתר אימהות

• הוסף לסימניות
זכור לי שלפני תקופה ארוכה פתחו פה אשכול על אתר לאימהות חרדיות (בנושאים רפואיים ומקצועיים)
שאמור לעלות לאוויר.

האם אכן הוקם אתר כזה?

האם יש ביקוש לפתיחת אתר עם פורום נשים שיביא נושאים רפואיים והתיעצויות?

• הוסף לסימניות
נראה אם נתיב יאשרו אותו...

מה הרעיון שלו?

• הוסף לסימניות
זכור לי שלפני תקופה ארוכה פתחו פה אשכול על אתר לאימהות חרדיות (בנושאים רפואיים ומקצועיים)
שאמור לעלות לאוויר.

האם אכן הוקם אתר כזה?

האם יש ביקוש לפתיחת אתר עם פורום נשים שיביא נושאים רפואיים והתיעצויות?

יש כבר אתר כזה, האתר שלי...
קול כבודה- האתר הבלעדי טהמוביל לאישה החרדית
מכיל גם פורומים מקצועיים - פרא רפואיים, פסיכולוגיה , הפרעות בתקשורת, משפטים ועוד...- רק שבעוד כשבוע יתחילו לפעול בע"ה
צריך לעקוב

• הוסף לסימניות
אני העליתי פה הודעה שאני מקימה אתר עם אינדקס מטפלים פרא רפואיים בתחומי התפתחות הילד למגזר החרדי. אולי התכוונת לזה?

האתר כבר קיים בשלבי בניה אחרונים, ויהיו בו, בעז"ה, גם פוסטים מקצועיים בנושאי חינוך והתפתחות הילד עם רעיונות לפעילויות עם ילדים בנושאים אלו והדרכות פרקטיות ליישום.

• הוסף לסימניות
אני העליתי פה הודעה שאני מקימה אתר עם אינדקס מטפלים פרא רפואיים בתחומי התפתחות הילד למגזר החרדי. אולי התכוונת לזה?

האתר כבר קיים בשלבי בניה אחרונים, ויהיו בו, בעז"ה, גם פוסטים מקצועיים בנושאי חינוך והתפתחות הילד עם רעיונות לפעילויות עם ילדים בנושאים אלו והדרכות פרקטיות ליישום.
איזה כיף לשמוע!!!
המון הצלחה ומחכה לעדכונים!!

• הוסף לסימניות
@חוחי למה הוידאו של טובי ברון לא מופיע?? לא נפתח
:(:(:(:(
עובדים על זה...
נצטרך את עזרתכן
ישלח שאלון ברור ומוגדר לכל רשומות האתר
טובי מאוד רוצה שיצליחו לראות - מחפשים פתרונות
בכל מקרה האתר שמור ואין ולא יהיו בו תמונות נשים בע"ה.
בהצלחה!!
ממשיכים לחשוב ולפעול רבות מאחורי הקלעים
זה רק ההתחלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה