מנסיון?(פרסום באתר פרוג יכול להיות ממש יעיל,
אני שואל לגבי אתר מכירות של מוצרים שנמכרים מאוד חזק(בחנויות ברחבי הארץ)למכור להם מוצרים שעונים על הצרכים שלהם
זה כבר קשור לתחום של SEO וקידום אתרים,אני שואל לגבי אתר מכירות של מוצרים שנמכרים מאוד חזק(בחנויות ברחבי הארץ)
ועכשיו החברה פתחה אתר השאלה היא איך מפרסמים את זה בצורה יעילה שמביאה תוצאות?
ברור שיש מתחריםזה כבר קשור לתחום של SEO וקידום אתרים,
השלב הראשון - לחבר את האתר ל - google search console.
האם יש מתחרים?
מה אנשים מחפשים ובאיזה מילים?
נראה שתצטרכו ייעוץ מקצועי,ברור שיש מתחרים
תוכל לפרט יותר?
לכן שאלתי אם יש למישהו המלצות על חברת פרסום וכדומהנראה שתצטרכו ייעוץ מקצועי,
ככל שיש יותר מתחרים
כך קטן הסיכוי שתופיעו
בתוצאות הראשונות של גוגל
אם לא נעשתה עבודה מקצועית
ממליץ לקרוא על ההבדלים בין קידום אורגני לקידום ממומןלכן שאלתי אם יש למישהו המלצות על חברת פרסום וכדומה
לא מנסיון, כי לא פרסמתי.מנסיון? כי אני לא רואה המון חברות שמפרסמות בפרוג בהשוואה לאתרי חדשות
תודה רבהלא מנסיון, כי לא פרסמתי.
זה שאתם רואים יותר פרסומות באתרי חדשות, יכול להיות שזה משיקולי תקציב.
אתם צריכים פרסומאי שמבין טוב בדיגיטל, וכן תקציבאי שיש לו מושג כמה והאם שווה לחלק את העוגה של תקציב הפרסום שלכם בין אתרי חדשות/פורומים/אחר.
אבל גם בלי פרסום, קידום האתר בגוגל הוא פרסום בפני עצמו.
לאתר שלי לא השקעתי שקל בפרסום חיצוני, אבל השקעתי הון בקידום אורגני והתאמה למנועי חיפוש ומילים ספציפיות של המתחרים וכמובן בעיצוב מדליק וממשק ידידותי. (לגוגל יש פרמטר לגבי חוויות השימוש השונות - אנשים לא יודעים את זה)
התוצאות של ההשקעה הזאת היו מעל ומעבר לדמיון של הציפיות שלנו.
תלוי בהמון משתנים.בכל זאת צריך שאנשים יכירו את האתר
איך עושים את זה?
האם את מתכוונת גם איך אנשים בכלל ידעו שיש אתר?בכל זאת צריך שאנשים יכירו את האתר
איך עושים את זה?
השקעת הון בקידום אורגני והתאמה למנועי חיפוש, עשית את זה לבד או שלקחת איש מקצוע?לא מנסיון, כי לא פרסמתי.
זה שאתם רואים יותר פרסומות באתרי חדשות, יכול להיות שזה משיקולי תקציב.
אתם צריכים פרסומאי שמבין טוב בדיגיטל, וכן תקציבאי שיש לו מושג כמה והאם שווה לחלק את העוגה של תקציב הפרסום שלכם בין אתרי חדשות/פורומים/אחר.
אבל גם בלי פרסום, קידום האתר בגוגל הוא פרסום בפני עצמו.
לאתר שלי לא השקעתי שקל בפרסום חיצוני, אבל השקעתי הון בקידום אורגני והתאמה למנועי חיפוש ומילים ספציפיות של המתחרים וכמובן בעיצוב מדליק וממשק ידידותי. (לגוגל יש פרמטר לגבי חוויות השימוש השונות - אנשים לא יודעים את זה)
התוצאות של ההשקעה הזאת היו מעל ומעבר לדמיון של הציפיות שלנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים