כללי אתר באינטרנט

• הוסף לסימניות
לקוח שלי מחפש משהי/ו שיבנה לו אתר באינטנרט, מי שעושה עבודה מקצועית ומושלמת ומעונין/נת, או מכיר משהו ,מוזמן להתקשר לפל. 057-3148222

• הוסף לסימניות
גם גרפוטו חיפשה ונראה לי מצאה אז תשלחי לה באישי.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
(ברשותכם, אני כעת עושה לעצמי מעין פרסומת..)
אז ככה, אני מספק שירותי אתרים מלאים:
* עיצוב אתרים
* בניית אתרים
* אחסון אתרים (שרותי אחסון מהירים פרטיים שלנו [שרת פרוג])
* טיפול כללי ותחזוקה טובה לשרת
* עמידה מול השירותים הכללים כמו: קניית הדומיין, מתן כשרות (נתיב, רימון). וכו'.

לפרטים ניתן לפנות אלי באישי
בברכה
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
תודה על המידע! שלחת לך באישי...

• הוסף לסימניות
גם במשרדנו יש שרות של בניית אתרים, תחזוקה, אחסנה וכו' המעונינים יפנו אלי באישי,

• הוסף לסימניות
חיים, תתחדשו.

ממתי האתר יושב על שרתים שלכם פרטי? פה כתבת שזה יושב על שרתים של חברה.

• הוסף לסימניות
תודה.
ויפה ששמים לב.

באמת מתחת לקלעים האתר מתקדם באופן משמעותי ביותר.

אנו מקוים מאד להפתיע בשבועות הקרובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה