- הוסף לסימניות
תודה על ההסבר הברור והמורחב
מאד נהנים מהאתר!!!
בשמחה
אגב למי שלא הבין על איזה אתר
היכל הנגינה — חווית מוזיקה חסידית
היכל הנגינה 2.0 — פלטפורמת המוזיקה החסידית והיהודית: שירים חדשים, מצעדים, פלייליסטים ועוד.
תודה על ההסבר הברור והמורחב
מאד נהנים מהאתר!!!
בקשה מכל מי שיש לו חסימה של יוטיוב \ קהילות
בגלל שהשירים באתר יושבים על יוטיוב אז מי שיש לו את החסימות הנ"ל לא יכול להנות מהאתר.. ניסיתי לפנות אליהם אך אני מבין שהבעיה עוד לא נפתרה (תתקנו אותי אם אני טועה)
האם מי שיש לו את החסימות הנ"ל יוכל לשלוח בקשה לנטפרי\ לקהילות שיתנו פתרון לזה כדי שעוד רבים טובים ויוכלו להנות מהאתר?
אני מניח שיש להם את האפשרות לפתוח את היוטיוב כאשר ניגשים מהאתר, רק צריך שייראו שיש ביקוש מהציבור..
ממש תודה רבה.
![]()
היכל הנגינה — חווית מוזיקה חסידית
היכל הנגינה 2.0 — פלטפורמת המוזיקה החסידית והיהודית: שירים חדשים, מצעדים, פלייליסטים ועוד.www.hngn.co.il
שתי בעיותאתר פצצה!!
ועם כזה שירות טהתיעלות ממש מדהים.
גם אני בנטפרי וגם לי אותה בעיה שיש שירים שצריך לשלוח בקשה לנטפרי, וזה תוקע את כל הרצף של השירים.
אני מציע פתרון, @R<S שמי שמעלה את השיר, כל אחד שמעלה
ישלח ישר כבר בקשה לנטפרי.
תודה רבה.
תודה על ההצעה.אתר פצצה!!
ועם כזה שירות טהתיעלות ממש מדהים.
גם אני בנטפרי וגם לי אותה בעיה שיש שירים שצריך לשלוח בקשה לנטפרי, וזה תוקע את כל הרצף של השירים.
אני מציע פתרון, @R<S שמי שמעלה את השיר, כל אחד שמעלה
ישלח ישר כבר בקשה לנטפרי.
תודה רבה.
האמת שאני לא מבין למה עדיין לא קמה אפליקציה / אתר "מתחרה" ליוטיוב בקרב הציבור החרדי שבו יעלו כל הסרטונים של הזמרים החרדים לפי דף האומן בדומה ליוטיובסליחה על ההערה:
אבל אני לא מבין איך היום בעידן שבו רוב החרדים בסינון נטפרי יש עדיין "זמרים חרדים" שמוציאים קליפים שלא עוברים את הסינון הנפוץ ביותר במגזר?????
למי בדיוק הם מוציאים את הקליפים שלהם??
בשביל זה נפתח האתר "היכל הנגינה"האמת שאני לא מבין למה עדיין לא קמה אפליקציה / אתר "מתחרה" ליוטיוב בקרב הציבור החרדי שבו יעלו כל הסרטונים של הזמרים החרדים לפי דף האומן בדומה ליוטיוב
תפרסם את האתר "היכל הנגינה" בציבור הזמרים ואז הם יפרסמו באתראבל העיקר יהיה שהזמרים עצמם יעלו לשם את הסרטונים שלהם ולא בעלי האתר / אפליקציה - אחרי הכול זה באמת המקום שבו יוכלו קהל היעד שלהם לצפות בצורה נוחה ורציפה! (בלי לעצור אחרי כל שיר ולנסות להעביר שיר שנטפרי חסמו)
לדעתי צריך להתלכד סביב פלטפורמה אחת + פרסומים בתקשורת החרדית מה שיגרום לזמרים לדאוג שהשירים שלהם יעלו לשם + להתאים את הקליפים למה שנדרש על מנת לעבור את הסינונים השונים
ועוד מאה כמוהו, העינייין הוא שבגלל שהזמרים עצמם לא מעלים לשם צריך להמשיךלעדכן אותו כל הזמןבשביל זה נפתח האתר "היכל הנגינה"
את זה אני יעשה מייד אחרי שנחתום חוזה על חלקי ברווח...תפרסם את האתר "היכל הנגינה" בציבור הזמרים ואז הם יפרסמו באתר
לא כמו האתר, תחפור שם שובועוד מאה כמוהו,
אל תדאג, האתר תמיד מתעדכן בשירים חדשים וגם בשירים שחסר באתר מכל קצוות המוזיקה היהודיתהעינייין הוא שבגלל שהזמרים עצמם לא מעלים לשם צריך להמשיךלעדכן אותו כל הזמן
אני יודע, ואף כתבתי זאת בהודעתילא כמו האתר, תחפור שם שוב
כל עוד זה תלוי במנהל האתר בלבד זה לא יחזיק לאורך זמןאל תדאג, האתר תמיד מתעדכן בשירים חדשים וגם בשירים שחסר באתר מכל קצוות המוזיקה היהודית
יש לו אנשים שעוזריםאני יודע, ואף כתבתי זאת בהודעתי
כל עוד זה תלוי במנהל האתר בלבד זה לא יחזיק לאורך זמן
1. יש באתר 426 אלבומים חדשים וגם ישנים וזה רק ההתחלה, 2. לכל זמר יש עמוד עם השירים שלו, 3. אפשר לעלות לאתר שירים אז מי שמוציא שיר מוזמן לעלות את השיר שלו לאתר (כמובן שזה ביוטיוב לפני)זה חייב להיות פלטפורמה שתהיה הפופולרית במגזר ותחליף את יוטיוב וספוטיפי - תחשוב שכל מי ששומעת שירים בעבודה תחפש אותם באתר הזה במקום ביוטיוב ותדע בוודאות שהם יהיו שם החל מהראשונים של פריד ו מ.ב.ד. ועד לאלבומים החדשים ביותר
לכל זמר יהיה דף אישי שבו הוא יוכל לעדכן את יצירותיו
אז גם הם יתעייפו, פלטפורמה לא עובדת על קבוצת אנשים - זה לא ערוץ תקשורת, כל הקטע זה השיתוף של ההמוניםיש לו אנשים שעוזרים
התחלה טובה1. יש באתר 426 אלבומים חדשים וגם ישנים וזה רק ההתחלה, 2. לכל זמר יש עמוד עם השירים שלו, 3. אפשר לעלות לאתר שירים אז מי שמוציא שיר מוזמן לעלות את השיר שלו לאתר (כמובן שזה ביוטיוב לפני)
ברורלגבי השאלה הראשונה לגבי הקליפים של הזמרים- קח לדוגמא את בני פרידמן שהוא זמר אמריקאי, ושם כנראה יש נורמות אחרות מאשר פה בארץ..
כנ"ל לגבי היום השמיני.. מרדכי שפירא וכו'..
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חדר מורות, יעל זלמנוביץ ו-NOA#3 //