התייעצות אתר בבניה למוזיקה חסידית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם משמיעים את השיר דרך סרטון מוטמע ביוטיוב לדעתי יוטיוב הם אלה שאחראים על זכויות יוצרים, אקו"ם ושות'
זכויות יוצרים אקו"ם ושות', זה כאשר מישהו משתמש בשיר/יצירה של מישהו אחר.
אם זה ביוטיוב בערוץ הרשמי - אז בעל הזכויות העלה לערוץ שלו ואין עניין של זכויות יוצרים כי הם שלו וכן לעניין אקום הוא מקבל תמלוגים על הצפיות (תלוי וכו)
ולכן גם באתר שם הם לא לקחו את השירים ושמו באתר אלא הטמיעו מיוטיוב וכו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזר מאוד.
האם תוכל ללחוץ על F12 ולעשות צילום מסך לראות איזה ERROR זה כותב לך
1739821057736.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@שריקה אם את מתכוונת לZING, אז כדאי לציין ששם רוב השירים הם רק למנויים בתשלום
יחי ההבדל הגדול....
האמת שלא חפרתי אותו לעומק בכלל
הצצתי עליו פעם - פעמיים מלמעלה והשתמשי בו עוד פעם פעמיים כדי לחפש שירים מסוימים ועבד לי מצוין, ולא שילמתי להם. (כן נרשמתי לאתר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת שלא חפרתי אותו לעומק בכלל
הצצתי עליו פעם - פעמיים מלמעלה והשתמשי בו עוד פעם פעמיים כדי לחפש שירים מסוימים ועבד לי מצוין, ולא שילמתי להם. (כן נרשמתי לאתר)
בדרך כלל השירים החדשים הם למנויים בלבד
המעלה שלהם זה בכמות של השירים הישנים, שעל זה הם לא גובים בכלל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

אני לא בטוח שכולם צופים בנושא אז אני מניח קישור פה אבל אשמח לשרשור שם כדי שלא יהיה כפילות
שתפו ותהנו
יש לי כאן סקר על פלאפונים :

השאלה היא האם זה מספיק שיש שם קצת יותר מ-800 מצביעים או שצריך יותר ???

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה