- הוסף לסימניות
תוכל בבקשה לעשות פרינט סקרין של הדף הזה
היכל הנגינה
היכל הנגינה - עולם של מוזיקה יהודית. אלפי שירים מחכים רק לכם. מוזיקה חסידית \ מוזיקה מזרחית \ מוזיקה עכשווית עם כל הזמרים החרדים המוביליםwww.hngn.co.il
תוכל בבקשה לעשות פרינט סקרין של הדף הזה
היכל הנגינה
היכל הנגינה - עולם של מוזיקה יהודית. אלפי שירים מחכים רק לכם. מוזיקה חסידית \ מוזיקה מזרחית \ מוזיקה עכשווית עם כל הזמרים החרדים המוביליםwww.hngn.co.il
יש אפשרות לחפש בתיבת החיפוש אם רוצים מישהו מסויםדבר שני, עדיף ששמות הזמרים יהיו מסודרים לפי האלף בית, יקל על החיפוש.
זה יכול להעלות ולהמתין לאישור מנהל שירפרף מלמעלה...1. אם כל אחד יכול להעלות סרטון, איך אפשר לוודא שלא מעלים דברים שלא ראויים או אפילו סתם לא מתאימים?
יהיה בחירה מתוך רשימה של זמרים קיימים ומה שלא קיים יהיה הוספת זמר חדש2. אם אני יעשה שכל אחד יוכל להעלות ואז הוא יצטרך לבחור איזה זמר - אז זה יגרום לכפילויות של זמרים - אחד יעלה "אהרלע סמעט" שני זה "אהרלה סמעט". אפילו כשאני מעלה לבד אני רואה כמה פעמים יש כפילויות
יש בעיה לכאורה אולי לא מבין בזהשכחתי לציין שיכול להיות שלא מעודכן לשינויים החדשים (שמור בקאש)
אז צריך לעשות ctrl+f5
תודה שאמרת לי אנסה לברר מולםיש בעיה לכאורה אולי לא מבין בזה
אבל מה שכתבתי כל הזמן שיש בעיה בטעינת השיר ושום שיר לא מתנגן
יש לי סינון נתיב
ונאמר לי בשירות לקוחות שבגלל שזה השמעות מתוך יוטיוב
האם יש לזה פתרון? (נכנס לאתר דרך הטלפון)
אולי אתם צריכים לסדר משהו אצלכם וגם אצל נתיב שיהיה פתוח ושמיש לכולם.
אשמח לתשובה מכם.
לא חסום ליתודה שאמרת לי אנסה לברר מולם
אגב, סתם לראות סרטונים ביוטיוב אתה מצליח?
ממש תודה רבה לכל מי שממשיך לתת עצות.
תראו לאן הגענו בזכותכם.
אי אפשר להאמין מה היה לפני ואיך זה נראה עכשיו.
תודה רבה לכולם.
נשמח להצעות נוספות
היכל הנגינה
היכל הנגינה - עולם של מוזיקה יהודית. אלפי שירים מחכים רק לכם. מוזיקה חסידית \ מוזיקה מזרחית \ מוזיקה עכשווית עם כל הזמרים החרדים המוביליםhngn.co.il
<meta name="description" content="Web site created using create-react-app"/>
תודה רבה,צפה בקובץ המצורף 1915300
זה מגיע מתגית המטא הדיפולטיבית הזו שנמצאת בעמוד הבית -
פשוט פספוס לא לנצל את זה...HTML:<meta name="description" content="Web site created using create-react-app"/>
לשלוח לאינדוקס מחדש בסירצ' קונסול.תודה רבה,
שיניתי לוקח זמן לגוגל להתעדכן..
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים