• הוסף לסימניות
בניתי אתר בsite
מאד נהנית מהנראות!
אשמח לשמוע אפשרויות לשדרוג מאלו שיודעים פה (שדרוג ללא תשלום)
כמו: מוזיקה, חלוקת תיקית עבודות לתתי נושאים וכאלה. תודה!

• הוסף לסימניות
איך? לא ראיתי.
מקש ימני תרגם
1595765403493.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בניתי אתר בsite
מאד נהנית מהנראות!
אשמח לשמוע אפשרויות לשדרוג מאלו שיודעים פה (שדרוג ללא תשלום)
כמו: מוזיקה, חלוקת תיקית עבודות לתתי נושאים וכאלה. תודה!
תוכלי לתת פה קישור לsite? אני אשמח.

• הוסף לסימניות
יש לכם טעות
בSITE123 אפשר להשמיע מוזיקה ואפשר להעלות קבצים להורדה
אשמח אם תוכל להגיד לי איך.
בגלל שבצ'אט שם הוא אמר לי שאין כזה אפשרות

• הוסף לסימניות
כשמוסיפים עמוד חדש יש עמודים של מוזיקה שאפשר להכניס קבצי שמע ולהפעילם בנגן
וכדי להעלות קבצים להורדה - בחלק מסוגי העמודים כמו מאמרים וכד יש אפשרות בחלק של הזנת הטקסט להוסיף קובץ, אפשר להוסיף מלא סוגי קבצים ואח"כ ניתן להורידם. (אנחנו השתמשנו באפשרות הזו עכשיו בקורונה בנינו אתר לבית ספר חינוך מיוחד וכל מורה הכניסה את התכנים לכיתה שלה כולל קבצים מצורפים להורדה עבור ההורים בלמידה מרחוק.)

• הוסף לסימניות
למעשה בזכותכם פתחתי אתר ב-site רק נשאר דבר קטן
איך מוצאים את האתר שלי בגוגל בעברית ?
כלומר אני רוצה שיוכלו לרשום בחיפוש גוגל את המילה שאני אתן
ואז יעלה האתר שלי.
תודה למפרע.

• הוסף לסימניות
למעשה בזכותכם פתחתי אתר ב-site רק נשאר דבר קטן
איך מוצאים את האתר שלי בגוגל בעברית ?
כלומר אני רוצה שיוכלו לרשום בחיפוש גוגל את המילה שאני אתן
ואז יעלה האתר שלי.
תודה למפרע.
עוקבת
אני אישית ממליצה על צטילדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה