אתר ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אתר ביטוח לאומי עובד לאט, ברמה שאפשר לקרוא לזה שהאתר לא עובד.

ואי אפשר למלא טפסים כמובן... :eek:

איך אצלכם?

מה יכול להיות הפתרון לזה?

• הוסף לסימניות
תנסי עם דפדפן אקספלורר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1426867:
תנסי עם דפדפן אקספלורר

תודה על העיצה!

מלאתי הכל,
ועכשיו כתוב:

אנא המתן להשלמת טעינת הנתונים

כבר מידי הרבה זמן!

מה יכול להיות?
ומה אני יכולה לעשות כדי לא לאבד את כל הנתונים שכבר הכנסתי??

• הוסף לסימניות
ה
נכתב ע"י חיוך;1428167:
תודה על העיצה!

מלאתי הכל,
ועכשיו כתוב:

אנא המתן להשלמת טעינת הנתונים

כבר מידי הרבה זמן!

מה יכול להיות?
ומה אני יכולה לעשות כדי לא לאבד את כל הנתונים שכבר הכנסתי??

אין מה לעשות.. תחכי אל תתיאשי אבל יכול להיות שגם זה נתקע.
אחרי הכל זה אתר של משרד ממשלתי אז כנראה הוא מושפע מהיעילות והחריצות של עובדי המדינה..
אגב את בטוחה שהבעיה לא בדפדפן אצלך?

• הוסף לסימניות
ומה זה ההודעה הבאה:

Reponse error: The server did not response for request. Check URL

• הוסף לסימניות
למי יש נסיון במילוי טפסים בביטוח לאומי, ויכול לעזור לי??

אני בנתיב- האם יכול להיות קשר לתקלות בשליחת הטופס?

והאם יש לביטוח לאומי איזשהו מענה לתמיכה בטפסי האינטרנט?

תודה, תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה