אתר בנושא הפקה ובימוי למגזר החרדי

• הוסף לסימניות
ככל שאני "חופרת" באתר יותר ויותר אני נדהמת מהמקצועיות שלו!
גם מבחינת העיצוב , וגם מבחינת התוכן, החלוקה, הכל ממש מושלם!

אני חושבת שכדאי רק לציין אילו תחומי אומנויות משתתפים שם, כי כשאומרים הפקה זה נשמע שהכוונה רק לכותבות, מאמנות, פלייבקיסטיות, הגברה ותלבושות, אבל בעצם יש כאן עוד הרבה תחומים נילווים:
אולמות למופעים ואירועים
כיבוד לאירועים, ברים ועיצובים
מזכרות לאירועים וגרפיקה
צלמות וידאו
תכניות למסיבות והפעלות
איפור במה

כך שכל מי שרואה את עצמה סביב אחד התחומים מוזמנת להכנס.

יופי של יוזמה!

• הוסף לסימניות
obyektiv - למה אני לא מצליחה להרשם?
נרשמתי ולא קיבלתי חזרה הודעה לאשרור הרישום.

• הוסף לסימניות
עדין?

• הוסף לסימניות
בדקתי את הנושא ועשיתי ניסיונות ואימיילים נשלחים אוטומטית.
יכול להיות שאת לא מכניסה אימייל לרישום?
באיזה שם נרשמת?
אבדוק מה התקלה ואם תוכלי להסביר לי באיזה שלב נתקעת נעבוד לסדר זאת

• הוסף לסימניות
למי ששאלה, זה מתאים גם למעצבות ברים וכאלה שמכינות כיבוד לאירועים,
וגם למעצבות מזכרות כל מה שקשור בכנסים והפקות במה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה